WIZZ AIR recrutează piloți în România. Ce condiții sunt impuse

 

Wizz Air recrutează piloţi pentru bazele sale din România, iar interviurile vor avea loc la Angelo Airport Hotel, din București.

 

Toţi cei care nu au restricţii de a lucra în România, deţin un paşaport românesc valabil şi au o licenţă de pilot JAA / EASA sunt invitaţi să se alăture echipei Wizz Air. Candidaţii trebuie să prezinte de asemenea Multi Engine/Instrument Rating endorsement (IR/ME) cu o valabilitate minimă de 3 luni de la data aplicării. În timpul sesiunii de recrutare, candidaţii vor prezenta, de asemenea, timpul minim de zbor şi vor trebui să confirme nivelul de limbă engleză, cu un nivel 4 minim necesar OACI.

 

Andreea Liţescu, Senior First Officer la Wizz Air a declarat: ”Momentul în care decolez către o nouă destinaţie mă face mereu să-mi reamintesc cât de minunată este viaţa de pilot! Vă aştept pe data de 19 noiembrie să cunoaşteţi o parte din echipa noastră. Să fii pilot la Wizz Air îţi oferă şansa unică de a lucra în cel mai frumos birou din lume: cabina de pilotaj!”.

 

Candidaţii sunt rugaţi să aducă un CV în limba engleză, jurnalul de zbor, licenţa CPL / ATPL şi orice alte licenţe de pilot, precum şi orice alte documente justificative pentru calificarea IR şi ME. În cazul în care sunt disponibile, candidaţii vor prezenta, de asemenea şi MCC şi JOC.

 

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, 280 de rute făcând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de 1700 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute facând din Wizz Air alegerea preferată a 12 milioane de pasageri în 2012.   

Comentarii Facebook