Wizz Air introduce 3 noi zboruri de la Cluj-Napoca. VEZI destinațiile - VIDEO

 

Compania low-cost Wizz Air va opera din 2013 trei noi zboruri de la Cluj-Napoca, o dată cu achiziționarea încă unei aeronave. Wizz Air are acum trei aparate de zbor în baza de la Cluj

 

Noile rute Wizz Air sunt din Cluj-Napoca spre/de la Bari, Bruxelles Charleroi și Eindhoven cu tarife pornind de la 93 de lei.

 

Wizz Air este încântată să anunțe noile rute din Cluj spre/de la Bari, Bruxelles Charleroi și Eindhoven, fiind operate de două ori pe săptămână. Tarifele noastre scăzute pe aceste rute încep de la 93 de lei și considerăm că îi vor ajuta atât pe cei care lucrează peste granițe, dar vor oferi și familiilor acces la una dintre destinațiile de plajă din Italia”, a explicat Gyorgy Abran, chief commercial officer la Wizz Air.

 

Cele trei rute vor fi operaționale din 2013: spre Bari din 18 mai 2013, spre Bruxelles Charleroi din 18 mai 2013 și Eindhoven din 20 mai 2013.

 

Compania nu a garantat perioada în care vor fi operaționale aceste zboruri și nici că noua aeronavă nu va fi mutată în cazul în care tarifele practicate de Aeroportul Internațional Cluj nu vor fi flexibile.

 

O astfel de criză a mai fost semnalată anii trecuți, când Wizz Air s-a mutat la Târgu Mureș.

 

Wizz AIR pleaca de pe Aeroportul Cluj din cauza costurilor! In prima faza sunt mutate 3 zboruri VEZI care sunt

Comentarii Facebook