Vrei sa mananci mancaruri sofisticate? La Pensiunea Arena poti degusta cele mai bune preparate din vita, rata si fructe de mare(P)

 

Pensiunea Arena situata chiar langa Cluj Arena  va asteapta in fiecare zi cu preparate alese , in cadrul restaurantului de patru stele. Printre specialitatile casei se afla vita, rata si fructele de mare. Aceastea pot fi consumate alaturi de vinurile recomandate.

Vita o puteti servi alaturi de un vin rosu din cramele Recas, Cuvee Uberland, sau un Cabernet Sauvignon Premium de la cramele Oprisor, iar din Franta va este recomandat vinul Dourthe Grands Rouge.

 

 

Solo Quinta din cramele Recas merge excelent alaturi de fructe de mare. Pe langa aceasta La Cetate Tamaioasa al cramelor Oprisor si Riesling de Rhin din cramele Nachbil nu dau niciodata gres.

 

 

Tot de la cramele Recas se recomanda vinul si pentru peste. Sole Sauvignon Blank al cramelor Recas, Branciforti Bianco din Italia, Sicilia, Chardonnay Barrique de Nachbil si La Cetate Chardonnay din cramele Oprisor sunt vinurile care merg perfect cu carnea de peste.

 

 

Pe langa specialitatile casei, bucatarul va recomanda si preparatele din pui, porc si curcan. Acestea pot fi savurate alaturi de vinurile roze, albe, rosi si spumante  aflate in meniu care sunt aduse din Romania, Italia, Spania, Franta si Lumea Noua(Chile, Australia, Brazilia).

 

 

Iar, la doar 14 lei, in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 12-16, aveti meniul zilei care este la recomandarea bacatarului.

Pensiunea ARENA o gasiti pe:

Strada Uzinei, nr 13

Puteti face rezervari la:
telefon +40.364.730.085, +40.364.730.086, +40.756.082.042
contact@pensiuneaarena.ro

Comentarii Facebook