Cu Banca Transilvania si Western Union poti trimite bani si de acasa, online


Banca Transilvania si Western Union au deschis un serviciu rpin care clientii pot primi sau trimite online bani, chiar de acasa.

Comisioanele de transfer cu pana la 15 % mai mici fata de tranzactiile Western Union efectuate in locatii.

Pentru a trimite bani prin serviciul Western Union, prin Internet Banking - BT24, e necesar sa ai un cont in Lei si/sau Euro sau USD deschis la Banca Transilvania si sa fii abonat la serviciul de Internet Banking al Bancii Transilvania.

Banii trimisi vor fi disponibili la destinatie mult mai repede, de oriunde ai trimite.

Pentru a primi bani destinatarul trebuie sa aiba un cont in Lei si/sau Euro sau USD la Banca Transilvania, sa fie abonat la serviciul de Internet Banking al Bancii Transilvania si sa cunoasca detaliile tranzactiei Western Union: MTCN-ul (Money Transfer Control Number), suma trimisa (+/- 10%), valuta in care a fost trimisa si tara de origine.

Dupa ce accepti termenii si conditiile aferente transferului, banii sunt virati direct in contul tau.

Poti trimite sume de bani atat in strainatate, cat si in Romania utilizand serviciul Western Union direct din conturile curente deschise la Banca Transilvania. De asemenea, tot prin intermediul serviciului de Internet Banking al Bancii Transilvania poti accesa sumele de bani trimise prin sistemul Western Union din reteaua internationala si le poti vira in conturile personale.

Comentarii Facebook