Miercuri 24 Aprilie

E.ON Gaz lucreaza pe strada Heltai din Cluj Napoca, pentru a schimba conductele


E.ON Gaz Distributie demareaza lucrari de investitii pe strada heltai din Cluj-Napoca.

"Lucrarile fac parte dintr-un proiect de investitii prin care se vor reabilita peste 5 kilometri de conducte si bransamente de gaz din municipiu. Pentru desfasurarea lucrarilor in conditii de siguranta, conducatorii auto sunt rugati sa nu parcheze autovehiculele in apropierea tronsonului retelei de distributie la care se lucreaza.

Inlocuirea retelei de distributie a gazelor naturale de pe strada Heltai Gaspar din municipiul Cluj Napoca este inclusa in unul dintre proiectele de investitii ale companiei E.ON Gaz Distributie pentru anul in curs. Prin intermediul acestui proiect vor fi modernizati circa 5 kilometri din reteaua de distributie de pe strazile Macesului, C. Brancoveanu, Progresului, Jiului, Tarnavelor si Heltai Gaspar din municipiu, valoarea investitiei depasind 2 milioane de lei", precizeaza reprezentantii companiei.

Lucrarile pe strada Heltai Gaspar vor fi demarate in cursul zilei de vineri, 11 mai, in zona strazilor Liviu Rebreanu si Diaconu Coresi.

Pentru a diminua, pe cat posibil, perturbarea traficului rutier in zona soferii sunt rugati sa nu parcheze autovehiculele in apropierea tronsonului la care se lucreaza, la o distanta mai mica de 100-150 metri de utilajele care se vor afla in zona.

Data fiind complexitatea lucrarilor, estimam ca proiectul de modernizare a retelei de distributie de pe strazile Macesului, C. Brancoveanu, Progre-sului, Jiului, Tarnavelor si Heltai Gaspar se va finaliza, cel mai probabil, in luna iulie.

Comentarii Facebook