Televizoare Samsung VÂNDUTE la jumătate de preț de Finanțele Publice Cluj. UPDATE: Cine știa PONTUL - EXCLUSIV

 

Direcția de Finanțe Cluj vinde câteva sute de televizoare marca Samsung cu tehnologie LED din seria 4.000, la jumătate de preț.

 

Sunt circa 100 de televizoare confiscate la Huedin, dintr-un transport fără acte, care sunt puse în vânzare la prețul de 800 de lei. 

 

Un astfel de televizor, cu diagonala de 80 de cm, se vinde cu circa 1.600 de lei în magazine. Prețul este mult mai mic la Direcția de Finanțe Cluj, pentru că marfa este confiscată.

 

Oferta nu a fost dată publicității în niciun fel, dar unele surse Știri de Cluj susțin că în alte instituții publice se știa despre scoaterea la vânzare a televizoarelor luni dimineața, la ora 9.00. ”Sunt unii care știau din avans și s-au aliniat pentru a le cumpăra. Este vorba, în special, de angajați din Poliție”, a precizat sursa noastră.

 

Magazinul de la Direcția de Finanțe Cluj este situat chiar în curtea instituției, din Piața Avram Iancu.

----------------------

UPDATE

 

Toate televizoarele s-au vândut foarte repede, încă de la prima oră a dimineții. ”A fost coadă încă de la ora 8.00 dimineața”, a spus un angajat al magazinului.

 

Cei de la coadă au fost în special angajați de la Finanțe și de la Poliția Cluj, care știau că televizoarele Samsung vor fi scoase la vânzare. Au fost și clujeni care au aflat de pe Știri de Cluj de vânzarea acestor televizoare la prețuri mai mici. ”M-am dus să verific și mi s-a spus că a fost coadă lungă încă de la ora 8.00 dimineața. Am întrebat ”Unde s-a făcut publicitate la aceste lucru?”, iar ei au spus că nu au obligația”, a declarat un clujean.

 

E un magazin care orice magazin și nu trebuie anunțat pentru că nu este licitație. S-a scos la vânzare ca și orice lucru care se confiscă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției de Finanțe Cluj, Gligor Gavriș.

 

Prețul a fost stabili de o comisie de evaluare, care a stabilit prețul în care nu a fost trecut și adaosul comercial, numai TVA.

Comentarii Facebook