Sykes a angajat la Cluj-Napoca 250 de oameni, dar vrea sa ajunga la 500


Sykes, liderul mondial in furnizarea de management si servicii Business Process Outsourcing, a angajat pana acum la Cluj-Napoca 250 de persoane si a anuntat ca ar vrea sa se extinda si sa ajunga in urmatorii doi ani la 500 de angajati.

Compania americana ocupa in acest moment 2.000 de metri patrati in cladirea Electrosigma, din cartierul Zorilor, si urmeaza sa ajunga la 5.000 de metri patrati. In acest moment, se fac lucrari de supraetajare a imobilului pentru a oferi spatiul necesar companiei americane.

Biroul de la Cluj-Napoca a fost inaugurat in prezenta presedintelui companiei Sykes Enterprises, Chuck Sykes, si a primarului Sorin Apostu.

"Am facut studii de piata in tari precum Polonia, Cehia, Croatia, Bulgaria si in final am ales Clujul. Este o zona atractiva cu multi vorbitori de limba italiana, cu multi tineri si multa forta de munca. Sunt studenti foarte bine pregatiti in domeniul limbilor straine, asa ca acum avem 250 de angajati, care vorbesc limba italiana si in 2 ani am vrea sa ajungem la 500 de angajati", a declarat Chuck Sykes, presedinte & CEO - Sykes Enterprises.

Sykes lucreaza la nivel mondial cu 1.000 de companii din domeniul serviciilor financiare, telecomunicatiilor, asistentei medicale, dar si cu producatori de electronice si sisteme IT. Compania americana are 51.000 de angajati in cele 80 de centre de asistenta din toata lumea, iar la Cluj-Napoca lucreaza pentru compania Samsung.

Pana la finalul anului, pe langa cei 250 de angajati ar urma sa mai fie adusi inca 50.

Comentarii Facebook