Vineri 19 August

S-a trezit Dăncilă? Vrea 100 km de autostradă până la 31 decembrie


Premierul Viorica Dăncilă a dat jos nuiaua lui Moș Nicolae din cui și amenință cu demisii, dacă până la 31 decembrie nu are de inaugurat 100 de km de autostradă.

Anul acesta, noi trebuie să terminăm 100 de kiloometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină şi să-mi spună: ‘Avem cei 100 de kilometri de autostradă’. Dacă zice ‘nu-i avem’, pleacă acasă. Deci avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie să-l facem”, a spus Viorica Dăncilă.

Contrar evidențelor, premierul susține că lucrările la autostrăzi sunt monitorizate atent.

Ştiu că mai avem unele probleme legate de autorizaţiile de mediu, mai avem la Piteşti – Sibiu două tronsoane unde trebuie să vedem studiile geologice. Ne dorim să realizăm acest lucru şi eu sper ca în timpul guvernului pe care îl conduc să începem această autostradă, dar, în acelaşi timp, acordăm o mare atenţie legării coridoarelor europene, dar şi pe partea de Moldova, care pentru noi este o prioritate. Vrem să vedem cum realizăm acest lucru, poate chiar combinând fondurile europene cu parteneriatul public- privat”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Șef la CNAIR este Narcis Neaga este un adevărat ”gropar” al autostrăzilor. El a mai condus compania deţinută de Ministerul Transporturilor și în perioada 2012-2015, când nu s-a lucrat nimic.

Comentarii Facebook