Rețeaua Telekom e fără semnal. Ce spun oficialii companiei

 

Clienții Telekom din România sunt fără semnal de peste 10 ore și lucrurile nu par a se fi remediat. 

 

În ceea ce privește problemele apărute astăzi în rețeaua mobilă, vă informăm că până la acest moment, situația a fost remediată în mare parte. Estimăm că problemele rămase vor fi rezolvate în această seară. Mulțumim pentru înțelegere!”, anunțau, în jurul orei 20.00, reprezentanții Telekom.

 

Clienții acuză lipsa de comunicare. Cei de la Telekon au spus, vag, în jurul orei 15.00, că au probleme: ”Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației.

 

Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali”.

Comentarii Facebook