Premieră în România: Banca Transilvania lansează Contul Primul An Gratuit


Banca Transilvania vine pe piaţă cu un nou produs, Contul Primul An Gratuit, destinat întreprinzătorilor aflaţi la început de drum, cu firme care nu au împlinit încă 12 luni de funcţionare. Prin urmare, antreprenorii vor putea lucra gratuit cu BT, în primul an de existenţă al companiilor acestora - ceea ce este o premieră pe piaţa din România.

Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători, este principalul partener bancar al întreprinderilor mici şi mijlocii din România. În completarea produselor simple şi rapide, dedicate companiilor, BT a lansat acest produs deoarece susţinerea întreprinzătorilor aflaţi la început de drum poate fi una dintre premisele revenirii economiei româneşti. De asemenea, Banca Transilvania şi-a propus să susţină firmele în cea mai importantă etapă a acestora, cea de început, tocmai pentru că primele 12 luni sunt decizive pentru un start bun pe piaţă.

Pot beneficia de Contul Primul An Gratuit atât clienţii Băncii Transilvania, cât şi cei care vor alege, de acum înainte, să lucreze cu BT. Produsul este destinat celor care au societăţi comerciale înfiinţate începând cu data lansării acestui produs. Companiile înfiinţate anterior lansării produsului BT vor putea beneficia de oferta băncii pe perioada cuprinsă între data deschiderii contului la Banca Transilvania şi împlinirea a 12 luni de la înfiinţarea firmei.

Iată care sunt beneficiile aduse de Contul Primul An GratuitȘ
• Comision 0 la plăţile intrabancare şi interbancare, efectuate prin BT24 – Internet Banking şi Mobile Banking;
• Comision 0 la plăţile şi încasările intrabancare şi interbancare, cu cec şi bilet la ordin;
• Comision 0 la încasările intrabancare şi interbancare, cu ordin de plată;
• Comision 0 pentru gestiunea contului curent.

Produsul are şi un site dedicat, www.contgratuit.ro, care cuprinde toate informaţiile de care antreprenorii au nevoie.

Comentarii Facebook