Noaptea minții! Cum arată un apartament de un milion de euro, din Clujul care bate Coasta de Azur - FOTO


Un apartament din cartierul Bună Ziua te poate face să crezi că ești pe Coasta de Azur, dacă te uiți la prețul de vânzare. 

Vorbim de un penthouse cu 7 camare și 190 de mp utili. Locuința este specială, dar și un milion de euro reprezintă o avere. 

Situat intr-o locatie privilegiata, acest apartament imbina armonios designul sofisticat cu facilitatile de ultima generatie, oferind un stil de viata remarcabil.

Privelisti spectaculoase: Cu amplasarea sa pe cel mai inalt etaj al unei cladiri exclusive, acest penthouse ofera panorame spectaculoase asupra orasului si ale mediului inconjurator. Fiecare fereastra se deschide catre o imagine uimitoare, transformand rasariturile si apusurile in momente de vis.

Spatiu generos: Cu o suprafata generoasa de locuit, acest apartament ofera spatiu suficient pentru toate nevoile tale. Livingul spatios este ideal pentru relaxare si socializare, iar designul open-space creeaza o senzatie fluida de conectivitate intre zonele de zi.

La primul nivel proprietatea detine un living generos open-space si zona de dining. Bucataria este amenajata cu electrocasnice de lux si blaturi din piatra naturala, creand un spatiu perfect pentru pasionatii de gatit. Aceasta este spatioasa si moderna, echipata cu cele mai recente aparate electrocasnice de calitate superioara, care iti vor permite sa-ti exprimi creativitatea culinara in cel mai inalt stil. Totul este amplasat in jurul unui blat generos, ideal pentru prepararea mancarurilor si servirea oaspetilor

Exista 3 dormitoare. Acestea sunt sanctuare de odihna. Fiecare dormitor are propriile sale caracteristici, inclusiv spatii ample de depozitare si bai en-suite cu finisaje premium, cazi spatioase. Iar daca vrei sa te relaxezi admirand apusul, o poti face de pe terasa generoasa care inconjoara intreaga proprietate.

Penthouse-ul include terase private spatioase, unde puteti savura o cafea dimineata sau un pahar de vin seara, intr-o atmosfera linistita si privelisti uimitoare. De asemenea, poate dispune si de spatii de divertisment in aer liber, cu facilitati pentru gratar si o mini sala de sport”, precizează agenția care vinde locuința

Partea bună este că apartamentul are două locuri de parcare.

Acest penthouse de lux in valoare de un milion de euro ofera un stil de viata sofisticat, rafinament si confort absolut. Este o oportunitate unica de a locui intr-o proprietate care transcende asteptarile si ofera o experienta de locuit remarcabila”, mai spune agentul imobiliar.

Cât privește prețul, acesta este cel puțin exagerat. Cu un milion de euro poți cumpăra o casă în exclusivistul cartier Andrei Mureșanu, cu grădină mare, sau un apartament superb pe Coasta de Azur. 

Pentru mai multe imagini, vezi galeria FOTO

Comentarii Facebook