Emil Boc despre A3: In 2010 trebuie finalizat tronsonul Turda-Campia Turzii si incepute lucrarile la Gilau-Huedin

Premierul Emil Boc a declarat astazi la Zalau ca saptamana viitoare va avea o intalnire cu cei de la Bechtel in care  vor discuta planul de lucru pentru anul 2010. Premierul vrea ca in acest an portiunea Turda -Campia Turzii din A3 sa fie gata.

 

"Saptamana viitoare voi discuta cu cei de la Bechtel pentru a stabili un grafic de lucru pe 2010. Mai avem de platit inca circa 220 de milioane de euro, o parte din datorii (nr. 70 de milioane ) le-am platit in februarie si restul pana in aprilie(...) va reamintesc faptul ca si in 2009 am avut brestante si le-am platit(...) Toate aceste discutii vor viza si mentinerea locurilor de munca", a spus Emil Boc

 

Seful Guvernului este convins ca in acest an se va lucra pe ci 10 kilometri de autostrada intre Turda si Campia Turzii, si ca lucrarile vor putea incepe si la cei 18 kilometri intre Gilau si Huedin, intrucat pentru acestia s-a finalizat proiectarea.

 

Pentru alte doua segmente ale autostrazii Transilvania, Gilau-Suplacu de Barcau si Campia Turzii - Targu-Mures, anul acesta este prevazuta proiectarea. "Din nefericire sunt portiuni de autostrada care nu au proiectarea facuta, dar cert este ca vor continua si merg mai departe", a mai spus Emil Boc.



Comentarii Facebook