Descoperă Bosch Cluj! Bosch te invită la Ziua Recrutării în 7 decembrie (P)


Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, care se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj, şi celor care vor să interacţioneze cu tehnologia automotive. Astfel, persoanele interesate pot participa la evenimentul organizat în data de 7 decembrie, la campusul fabricii Bosch din Jucu, judeţul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort.

În cadrul Zilei Recrutării din 7 decembrie, Bosch organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală și operatori roboți industriali. 

Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.

De asemenea, fabrica Bosch din Cluj contiună extinderea portofoliului de produse și a proiectelor de Industrie 4.0, astfel deschide poziții pentru tehnicieni de analiză electronică, tehnician IT, tehnician de mentenanță și multe altele.

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi accesate pe site-ul companiei, www.bosch-career.ro.

Dorești să lucrezi în zona de producție a fabricii Bosch Cluj, dar încă nu ești convins? Alătură-te evenimentului Descoperă Bosch Cluj și vei putea să afli mai multe despre activitatea companiei.

Poți fi angajat pe loc!

Pentru a participa la eveniment, este necesar să suni la numărul 021 204 88 00 până în data de 29 noiembrie. Înscrierile se fac doar la acest număr, de luni până vineri între orele 09:00 și 20:00.

CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ZIUA RECRUTĂRII?

Prezentarea companiei Bosch

Tur de fabrică

Interviuri pentru angajare

DE CE SĂ PARTICIPI?

Transportul dus-întors către fabrică este asigurat de noi

Vei afla care sunt beneficiile oferite de compania noastră printre care salariul atractiv, tichete de masă, sporuri salariale și transport asigurat

Vei putea aplica pentru poziția care te interesează

POZIȚII DESCHISE:

Operator asamblare finală

Operator roboți industriali

Te așteptăm pe 7 decembrie la fabrica Bosch Cluj pentru a ne cunoaște mai bine!