David Ciceo: Avem nevoie de investiții în aeroporturi. Până în 2035, se va dubla numărul pasagerilor

 

În aceste zile se desfășoară la Iași cea de-a 26-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România.

 

Evenimentul, cel mai important din industria aviației civile din România, se bucură de prezența a peste 150 de participanți - reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul aeronautic, directori generali de aeroporturi, reprezentanți ai companiilor aeriene și ai firmelor care activează în industria aviației. 

 

Tema principală a Conferinței este Dezvoltarea Aviației Civile din România în următorul deceniu, iar discuțiile din cadrul evenimentului sunt grupate în 5 sesiuni de dezbateri: ”Dezvoltarea aviației civile în România”, ”Reglementări, tehnologii și standarde privind siguranța aviației civile”, ”Provocări pentru companiile aeriene care activează pe piața din România în următorul deceniu”, ”Securitatea aviației civile în România și Europa” și ”Impactul noilor tehnologii asupra serviciilor aeroportuare”.

 

David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România, a vorbit despre necesitatea dezvoltării aeroporturilor, în contextul creșterii semnificative a traficului. Până în 2035 se estimează că numărul de pasageri pe aeroporturile din România se va dubla.

Comentarii Facebook