Marti 27 Septembrie

Curs Manager Proiect in Cluj, in MAI – 500 de lei. Reduceri multiple! (P)Asociatia Smart Projects va invita sa participati in perioada 30 MAI – 02 IUNIE 2014 la cursul de Manager de Proiect in Cluj-Napoca. Costul cursului este de doar 500 RON, redus 50%.

La ultimul, cel din perioada 25 APRILIE – 28 APRILIE 2014, 12 persoane au absolvit trainingul de Manager. Cursul este acreditat de catre Autoritatea Nationala de Certificare, Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei, fiind recunoscut si in Uniunea Europeana. (Cod COR 242101).

Mai multe detalii gasiti pe urmatorul link: http://smartprojects.org/curs-manager-proiect-in-cluj-in-mai-500-de-lei-bonus-inca-10-pentru-companii.html

BONUSURI:

1. Daca la curs se inscriu cel putin 2 persoane din cadrul aceleiasi companii, veti beneficia de o reduceresuplimentara de 10% de persoana, adica 450 de lei; Daca se inscriu 3 persoane, atunci costul per cursant scade la 400 de lei.
2. Daca sunteti membru intr-un ONG veti beneficia de 10% reducere;
3. Daca aveti pana in 25 de ani sau peste 45 de ani veti beneficia de 10% reducere;
4. Daca sunteti recomandat/a de un fost cursant al Smart Projects, indiferent de cursul urmat in cadrul Asociatiei.
5. Bonus o sedinta gratuita, oferita dupa absolvire curs, participantilor care doresc informatii de specialitate pentru demararea unui proiect cu finantare din fonduri europeane.
6. De asemenea, de reducerea de 10% vor beneficia si functionarii publici si cadrele didactice.

De ce SMART PROJECTS?

• Pentru ca Smart Projects are experienta de peste 5 ani in elaborarea si implementare proiectelor, in special a celor finantate din fonduri structurale. Trainerii Asociatiei au experienta efectiva in implementarea proiectelor, detinand astfel abilitatile necesare pentru a va face cunoscute exemple concrete de studii de caz si situatii pe care le-ati putea intampina in gestionarea unui proiect, pentru a stii astfel cum sa le faceti fata.

• Pentru ca a fi Manager nu inseamna doar a semna cateva documente! Participa la cursul organizat de Smart Projects pentru a invata de la Manageri de Proiect experimentati, adevaratele responsabilitati, abilitati si comportamente pe care un Manager trebuie sa le detina/aplice.

TEMATICI

Principalele tematici abordate in cadrul cursului Manager Proiect, corelate cu principalele competente si abilitati dobandite ce vor fi dobandite conform codului COR, sunt:

- Etapele de viata ale unui proiect - project cycle management; - Identificarea corecta a unei situatii defavorabile/probleme, care poate fi transformata intr-un proiect fezabil; - Stabilirea corecta a scopului si obiectivelor poirectului, pentru a le putea gestiona ulterior pe parcursul implementarii proiectului; - Elaborare corecta a graficului de activitati al proiectului si corelarea acestuia cu resursele umane si financiare alocate proiectului; - Echipa de proiect - roluri si responsabilitati; - Managerul de proiect - cerinte, atributii, responsabilitati, comportamente; - Managementul financiar al proiectului; - Managementul rezultatelor si al indicatorilor proiectului; - Gestionarea situatiilor conflictuale in cadrul unui proiect;

Tocmai pentru a facilita acumularea acestor cunostinte, dobandirea de competente si dezvoltarea abilitatilor specifice managementului de proiect, trainerii Asociatiei Smart Proejcts vor utiliza studii de caz si exercitii practice.

COMPETENTE

Training-urile organizate de Smart Projects au la baza metodele de invatare experientiala si tehnici de educatie non-formala, pentru a facilita deprinderea si formarea unor abilitati de lucru specifice managementului de proiect. Desi partea teoretica a cursului este prima componenta pe care se pune accentul in cadrul cursului de Manager Proiect, mai mult de 70% din timpul cursului va fi alocat pentru dobandirea competentelor specifice managementului de proiect, competente precum:

- Elaborarea si planificarea proiectului;
- Corelarea obiectivelor, a activitatilor si a rezultatelor si indicatorilor proiectului;
- Managementul achizitiilor publice;
- Stabilire echipei de management;
- Gestionarea bugetului proiectului;
- Managementul resurselor umane ale proiectului;
-Managementul riscurilor.

Mai mult decat atat, participantii vor lucra in echipe de lucru, coordonati de catre trainer, pentru a putea porni de la o idee de proiect pe care sa o poata transforma intr-un proiect fezabil si gata pentru implementare, reusind in acest mod sa aibe o prima experienta concreta despre managementul proiectelor.

PROGRAM DERULARE CURS/Principale subiecte abordate

Vineri 30 mai 2014, orele 14:00-18:001. Managementul Proiectelor-Concepte;

2. Proiecte vs Activitati operationale;
3. Triunghiul proiectului;
4.Functiile managementului;
5.Ciclul de viata al unui proiect;
6.Program vs Proiect;
7.Criterii de selectie a proiectelor;
8.Identificarea corecta si analiza unei probleme;
9.Analiza SWOT;

Tehnici de instruire: Prezentare, Brainstorming /Lucrul in echipa/Proiect de grup/Discutii: - Identificarea si analizarea problemei/Arborele problemei; - Analiza SWOT- analiza competentei organizatiei de a rezolva problema identificata; - Justificarea proiectului.

Sambata 31 mai 2014, orele 10:00-17:00

1.Scopul si obiectivele unui proiect. Cum se elaboreaza obiective SMART;
2.Tehnica scrierii obiectivelor;
3.Matricea logica a proiectului;
4.Activitati/Rezultate/Resurse;
5.Indicatorii unui proiect;
6.Pasi de urmat in planificarea proiectului;
7.Diagrama Gantt;
8.Bugetul proiectului;
9.Monitorizare si controlul proiectului;
10.Evaluarea proiectului;
Tehnici de instruire: Prezentare, Proiect de grup /Lucrul in echipa/Discutii:- Stabilire scop/obiective; - Stabilire activitati/subactivitati/mod de implementare;- Stabilire corelatie intre activitati si obiectivele specifice; - Stabilire indicatori pentru masurare obiective; - Stabilire buget; Test intermediar evaluare participanti.
Duminica 01 iunie 2014, orele 10:00-17:00
1.Echipa de proiect. Managerul de proiect;
2.Gestionarea relatiilor conflictuale in cadrul unui proiect;
3.Managementul riscului;
4.Managementul timpului;
5.Prezentare proiecte de succes. Erori fundamentale in cadrul proiectelor;

Tehnici de instruire: Prezentare, Brainstorming/Discutii de grup: - Echipa de proiect :Roluri si responsabilitati; - Managerul de proiect: responsabilitati,comportamente;

Test intermediar evaluare participanti; Tema proiect final (Fisa proiect-consultanta).

Luni 02 iunie 2014; orele 12:00-19:00Consultanta Fisa proiect; Examen de certificare, organizat conform prevederilor legale in vigoare: Proba teoretica: Test evaluare cunostinte; Proba practica: Realizarea unei schite de proiect si sustinerea acesteia in fata Comisiei de Examinare.

Participantii vor beneficia de intreg sprijinul trainerilor in ceea ce priveste pregatirea examenului de certificare, astfel ca, pe parcursul zilelor de curs se vor aplica 3 teste intermediare, pentru pregatirea testului final, precum si feedback continuu pentru pregatirea corecta a schitei de proiect. Tocmai de aceea, rata de promovabilitate a participantilor la cursul organizat de Asociati Smart Projects, este de 100%.

Pentru INSCRIERE va rugam sa ne contactati la:

- 0727 723 151, Claudia Neculae, claudia.neculae@gmail.com; - 0745 307 405, Sima George, sima.george@gmail.com; -www.smartprojects.org.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente din partea dvs:

- Copie dupa actul de identitate;
- Copie dupa diploma de studii superioare, sau adeverinta finalizare studii superioare, OBLIGATORIU;
- Copie certificat de nastere si certificat casatorie unde este cazul;
- Formular inscriere! http://smartprojects.org/cursuri-smart-projects/formular-inscriere

LOCATIE: Cursul va avea loc in Cluj Napoca, Piata Stefan cel Mare, nr. 4, et.1, cam.122

Trainer- Partener Asociatia Smart Projects (mai 2012-prezent).

Trainerii Asociatiei sunt caracterizati de profesionalism, seriozitate, integritate, dinamism, simt de raspundere, spirit de echipa, spirit de initiativa si nu numai.

”Cei peste 10 ani experienta in formare, peste 1000 de persoane instruite in activitati comerciale, facturare, procese&proceduri operationale, vanzari, sustinere training, management de proiect, mi-au dat convingerea de a afirma cu tarie ca oamenii reprezinta cea mai valoroasa resursa in deschiderea de noi oportunitati. Am incredere in dorinta si capacitatea lor a acumula cunostinte, de a dezvolta competente noi, de a-si dezvolta si consolida abilitati si aptitudini”.

Comentarii Facebook