Clujean dat afară de Kenvelo Cluj pentru că a apreciat pe Facebook un articol ce vorbea despre salariile de ”sclavi”

 

Un clujean a fost dat afară de la magazinul Kenvelo, din Iulius Mall Cluj, după ce a dat un share pe Facebook la un articol care vorbea despre salariile de ”slavi” pe care le încasează românii.  

 

Marți, 6 mai, am fost în timpul liber și am distribuit un articol scris de un ziar din București, în care scria despre salariile mici pe care le primesc angajații din România. Se vorbea despre salariile de 800 de lei, care sunt salarii de sclavi.

 

A durat o oră sau două, iar șefa mea mi-a dat block pe Facebook și m-a sunat că nu am respectat fișa postului. Am văzut că mi-a dat block pe Facebook, după ce m-a sunat să îmi spună că sunt dat afară. 

 

În fișa postului scrie numai că nu am voie să divulg salarii. Eu nu am dat niciun detaliu despre salarii, ci am distribuit numai un articol. Probabil că se tere că ea făcea angajări și probabil este stresată pentru că nu găsește oameni”, a povestit C.H., clujeanul demis.

 

 

După ce a fost dat afară, fără a primi o decizie scrisă, angajatul Kenvelo a fost sunat de șefa lui, Simona Boacă, pentru a se prezenta la serviciu. ”Șefa a spus că am fost suspectat acum o săptămână de o tentativă de furt, dar atunci a fost dat afară un alt coleg. Mi-e mi s-a spus că nu sunt vinovat și chiar mi-a dat un sms în care a spus acest lucru.

 

Ieri m-am dus la serviciu pentru a primi decizia de concediere. Când am ajuns acolo mi-a înmânat două foi xeroxate și mi-a spus că se grăbește și să semnez repede. De fapt era o notificare, pe care nu am semnat-o, care arăta că se încheie contractul cu acordul părților”, a mai spus C.H..

 

 

Clujeanul a fost la ITM Cluj, joi dimineața, și a depus plângere, iar vineri va da în judecată firma Kenvelo. 

 

C.H. era agajat de aproape 3 luni la Kenvelo și era în perioadă de probă.

 

Șefa magazinului Kenvelo, Simona Boacă, nu a putut fi contactată. Vom reveni cu poziția ei.

Comentarii Facebook