Cum arată cele mai luxoase chirii din Cluj-Napoca. Prețul e amețitor - FOTO

 

Cele mai luxoase apartamente ce sunt scoase la închiriat pot face o pagubă uriașă în buzunarul multora. Prețul chiriei este atât de piperat, încât rivalizează cu chiriile din marile metropole. 

 

Ambele apartamente sunt situate lângă Iulius Mall. Primul dintre ele are 91 de metri pătrați, iar chiria este de 2.500 de euro. 

 

Apartamentul dispune de o suprafata de 91mp utili, 3 camere decomandate (un living si 2 dormitoare); nou mobilat, spatios, complet utilat (masina de spalat vase, masina de spalat si de uscat haine, smart TV cu tastatura wireless, aspirator, prajitor paine, filtru cafea), bucatarie americana - deschisa spre living, dressing incapator, incalzire in pardoseala, aer conditionat, terasa de 158 mp, panorama spectaculoasa catre lacul Gheorgheni, aproape de Iullius Mall. Apartamentul beneficiaza de un loc in parcarea subterana a blocului. Blocul este nou utilat cu lifturi moderne, cu SPA si piscina la parter. Pretul include si servicii de curatenie saptamanala”, sună descrierea apartamentului.

 

 

Chiria la cel de-al doilea apartament este de 5.499 de euro. Locuința are 5 camere și este pozitionată la ultimul etaj al unui imobil nou, constructie finalizata in anul 2013, cu 6 nivele. Apartamentul are ”o suprafata utila generoasa de 171 mp. Apartamentul este compus din: 5 camere, 1 bucatarie, 2 bai, 1 WC de serviciu si 1 terasa cu o suprafata utila generoasa de 350 mp”.

 

Comentarii Facebook