Mergi la concertul Roxette sau la meciurile U Cluj? Cazează-te în stil grecesc chiar lângă Cluj Arena!(P) VIDEO


Pensiunea Arena este situată în Cluj-Napoca, într-o zonă centrală, dar, în acelaşi timp, ferită de traficul intens al oraşului, şi în proximitatea Parcului Central şi al Arenei  municipale. Fără a avea pretenţia de produs exclusivist, Pensiunea Arena oferă un lux  accesibil, un mediu funcţional într-un decor impecabil, clasic şi modern totodată.

Pensiunea reprezintă o reinterpretare modernă a clasicului şi a elementelor antice  greceşti, care îşi regăsesc expresivitatea într-o formă adesea futuristă. Totuşi, efectul  nu este deloc cel de muzeu, ci, mai degrabă, de spaţiu ultramodern, în care un ochi atent  identifică urme ale trecutului, edificiul fiind atestat în anul 1900 şi renovat în 2010.

În întâmpinarea clienţilor, pensiunea Arena, vine cu 14 camere dintre care o cameră single,  11 camere duble şi 2 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat,  televizoare LCD, baie cu cabină de duş, telefon şi internet. Micul dejun este inclus în  preţ şi se poate comanda din meniu, găsindu-se o varietate mare de alegeri.

Printre facilităţiile oferite clienţilor se numără cazare gratuită pentru toţi copii sub 4  ani, transport gratuit "la" şi "de la" aeroport/gara/autogara pentru grupuri mai mari de 8  persoane, servicii de călcat îmbrăcăminte, spălătorie, curăţătorie chimică, seif, rent a  car, depozitarea bagajelor şi ziare.

Restaurantul şi cafeneau păstrează acelaşi design ca şi restul pensiunii. Cu elemente  greceşti antice îmbinate cu modernul zilelor noastre, restaurantul devine un loc excelent  pentru un prânz sau o cină deosebită unde bucătăria internaţională îsi face prezenţa la  cele mai accesibile preţuri. Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul este un loc  foarte bun şi pentru evenimente şi petreceri.

<>


Comentarii Facebook