Când vor avea angajații Emerson o stație de autobuz lângă parcul industrial? Acum merg aproape 2 kilometri pe jos

 

Sutele de clujeni care lucrează la fabrica Emerson, de pe Bulevardul Muncii, se luptă de ani de zile pentru a avea o stație de autobuz RATUC în zona unității de producție.

 

Parcul industrial este gestionat de Consiliul Județean Cluj, astfel că cererile s-au îndreptat și spre conducerea acestei instituții. Angajații s-au săturat să meargă pe jos de la ultima stație și până la fabrică, circa 2 kilometri.

 

Știți cât au durat demersurile pentru a obține o linie de autobuz în Tetarom Baciu? Trei ani de zile și acolo lucrează 2.000 de oameni. Vi se pare complicat? Și RATUC -ul își dorește acum să se extindă pe zona Metropolitană”, a răspuns Uioreanu.

 

Întrebat dacă a făcut demersuri și pentru un autobuz care să ajungă și la Emerson, Uioreanu a spus că de nenumărate ori, dar că i s-a răspuns de fiecare dată că: ”este în gândurile noastre bune. Eu sper să lucrurile nu se gândesc politic. Domnule, trag preșul la curare pentru că este dintr-un alt partid. Până la urmă sunt cetățeni care nu au legătură cu lupta politică”.

 

E o problemă de management sau o problemeă că ascultă, dar nu aud. Omul care merge la Emerson plăptește impozit în Cluj-Napoca, iar firma plătește impozit. Oamenii au tot dreptul pentru un autobuz. Dacă am stat 3 ani pentru o stație la Tăietura Turcului, probabil că va mai trebui să așteptăm tot atât pentru o stație la Emerson”, a mai spus Horea Uioreanu la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Declarația video AICI, la minutul 20.00).

 

Emerson face angajări la Cluj. VEZI lista cu locuri de muncă

Comentarii Facebook