Miercuri 24 Aprilie

Emerson face angajări la Cluj. VEZI lista cu locuri de muncă

 

Compania americană Emerson face angajări la Cluj-Napoca, pentru fabrica pe care o are la capătul Bulevardului Muncii, în parcul industrial Tetarom 2.

 

Sunt căutați oameni pentru noua facilitate care a fost construită, în domenii precum: Cercetare, Research, Studii Cantitative si Calitative , Inginerie și Productie.

 

Departamente in care recruteaza sunt: Achizitii, Logistica, Aprovizionare, Administratie, Cercetare, Research, Studii Cantitative si Calitative, Chimie, Biochimie, Constructii, Instalatii, Amenajari, Controlul Calitatii, Customer, Client Service, Finante, Contabilitate, IT Hardware, IT Software, Inginerie, Internet, eCommerce, New Media, Marketing, CercetariMarketing, Sondaje, Operatiuni, Import-Export, Petrochimie, Petrol si Gaze, Productie, Proiectare civila, Proiectare industriala, Protectia Muncii, Reparatii, Intretinere, Service, Sales, Vanzari, Comert, Secretariat, Statistica, Matematica, Telecomunicatii, Traduceri, Transporturi, Distributie și Depozitare.

 

Grupul american Emerson a inaugurat la Cluj, în 2008, unitatea din Tetarom 2. Până la finalul anului, compania vrea să ajungă la 2.000 de angajați și 130 de milioane de euro investiții.

 

Vezi AICI ce locuri de muncă sunt oferite.

Comentarii Facebook