Bosch deschide fabrica de la Jucu în luna octombrie. Delonghi lucrează la o nouă unitate de producție

 

Compania germană Bosch va deschide noua fabrică de la Jucu în luna octombrie. În același timp și firma Delonghi vrea să mai deschidă o unitate de producție.

 

Delonghi trece la noua unitate de producție. Nu s-au făcut inaugurări pompoase și festive. Eu urăsc treburile astea. Nici nu am cerut și nici nu am convenit să se facă. Au spre 400 de angajați, cei de la Delonghi.

 

Bosch va deschide producția în maxim 30 de zile. Vor angaja peste 100 de oameni. Este foarte important. Pe de o parte este important pentru că se deschid fabrici și aceste firme plătesc impozite. 

 

Din punctul meu de vedere, ceea ce se întâmplă în parcurile industriale este un lucru pozitiv. Acum discutăm de două nume sonore, Delonghi și Bosch, care vin și crează locuri de muncă”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, la Știri de Cluj LIVE (Vezi ce a spus despre investiții AICI, la minutul 3.00).

 

Firma Delonghi a preluat vechile hale ale Nokia, iar Bosch a construit o nouă fabrică de la zero.

 

La Cluj-Napoca, Bosch va investi suma de 77 de milioane de euro în fabrica de la Jucu. Acolo vor lucra 300 de muncitori, care vor produce unităţi electronice de comandă pentru autovehicule

Comentarii Facebook