Bosch va face la Cluj angajari in doua etape, dar in prima faza va lucra cu cateva sute de oameni


Compania germana Bosch ar urma sa faca la Cluj angajari in mai multe etape, prima urmand sa fie finalizata in 2013, iar cea de-a doua abia in 2015.

Contractul de concesiune a terenului din parcul Tetarom 3 de la Jucu a fost aprobat de consilierii judeteni Cluj in sedinta de miercuri, 15 februarie. Contractul de asociere a urma sa fie semnat numai vineri, 17 februarie.

"Numarul de angajati discutat cu ei este de 2.000, in doua etape: o prima etapa care va incepe anul acesta si se va finaliza anul viitor, in 2013, si o a doua etapa, care va incepe anul viitor si se va incheia in 2015. Deci practic sunt etapizate aceste investitii, precum si obligativitatea de a respecta contractul cu noi si de a plati despagubiri sunt etapizate", a mai spus Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj nu a putut spune care vor fi salariile oferite de Bosch, acestea urmand sa fie stabilite in acordul ce va fi semnat cu Ministerul de Finante.

Compania germana Bosch ar urma sa finalizeze investia de la Jucu in termen de 7 ani de la semnarea contractului. "Prin investitiile pe care le fac, practic cele doua etape se deruleaza pe parcursul a 7 ani. Nu este o obligatie concreta, dar modul in care s-a derulat si propus aceasta investitie ne duce la 7 ani", a mai afirmat Alin Tise.

 

Vezi AICI declaratia presedintelui CJ Cluj.

Comentarii Facebook