Locuri de munca in Norvegia, Austria si Cehia! Vezi ce salarii se ofera


Romanii pot pleca la munca in tari precum Norvegia, Austria, Republica Ceha si Belgia, unde sunt cautati ingineri, drujbisti, sudori sau lucratori in marmura.

Reteaua europeana de ocupare a fortei de munca, EURES, anunta ca in Austria sunt disponibile 20 de posturi de drujbist pentru taierea si intretinerea copacilor. Este oferit salariul de 1.300 de euro, cu cazarea asigurata -dormitor, bucatarie, masina de spalat, echipamentul de lucru, utilaje si consumabile, accesorii pentru lucru, autoturism pentru deplasari si combustibil. Contractul este pe 6 luni, dar poate fi prelungit.

In Cehia sunt cautati 30 de sudori piese otel, programul fiind de 40 de ore pe saptamana. Salariile oferite variaza intre 900 si 1100 de euro, plus sporurile de productivitate si transportul la locul de munca. Candidatii trebuie sa aiba competentele necesare de invatamant, sa fie calificati secundar sau NTC cu licenta de sudare, experienta in domeniu constituind un avantaj.

In Norvegia, sunt sapte posturi de inginer - mecanica, tehnica, electrica, proces, foraj. Candidatii trebuie sa aiba studii superioare de specialitate, finalizate cu master, experienta relevanta pe o pozitie similara cu o vechime intre cinci si zece ani. De asemenea, trebuie sa cunoasca limba engleze la un nivel avansat. Salariul este negociabil.

In Norvegia mai este disponibil un post de inginer control sistem disponibil, conditii asemanatoare ca si in cazul celorlalte posturi de inginer, dar salariul este cuprins intre 430.000 si 700.000 de coroane norvegiene brut pe an.

Reteaua EURES mai anunta locuri de munca in Belgia pentru lucratori in marmura. Candidatii trebuie sa stie limba franceza, italiana, spaniola sau engleza, dar salariul nu este specificat.

Comentarii Facebook