18 roboti creati de studenti de la UBB Cluj, pot sa va ajute sa va vopsiti casa, sa taiati lemne sau sa faceti un cockteil- Vezi VIDEO

Roboti care va zugravesc casa, care vauda florile sau care culeg fructele coapte din copaci. Sunt doar trei dintre robotii inventati de studentii de la Facultatea de informatica din cadrul Universitatti Babes-Bolyai.

 

Astazi, 18 astfel de"minuni informatice"au fost prezentate in cadrul zilei robotilor inteligenti UBBots.

 

"Robobar" este cel mai bun ajutor de barman si a fost creat de trei studenticlujeni, pe parcusul unui semestru. Va prepara cockteilul in mai putin de un minut.

 

La fel au fost realizati siceilalti 17 robotei inscrisi in concurs. Vedeta UBBots a fost fara indoiala robotelul care va zugraveste casa.

 

Daca v-ati saturat sa platiti foarte multi bani pentru vopsitul locuintei, Wall It va rezolva problema. Robotelul gaseste peretele care trebuie zugravit si ilvopseste. Dacanu a vopsit bine o portiune, reincarca trafaletul si reface portiune.Nu va faceti griji,nu o sa va vopsescasi geamurile, pentru ca face diferenta intre pereti si ferestre.

 

Un alt robot are grija de stocul din depozitul dvs. Cand vede ca lipseste vreun produs dintr-o zona, merge il ia si il pune la locul lui. Altul, va taie lemnele.

 

Studentii clujeni au facut mai ales robotei care presteaza servicii pentru care platiti multi bani. In plus, robotul nu cerec de mancare, nu vrea pauze de masa si lucreaza 24 de ore din 24.

 

Comentarii Facebook