Avatar, al doilea film ca incasari din istorie, dupa Titanic

Pelicula Avatar ameninta sa detroneze Titanic -ul in privinta incasarilor. Intr-un top la nivel mondial, filmul lui James Cameron ocupa locul al doilea cu aproape 1,2 miliarde de dolari incasate, cu peste 600 de milioane mai putin decat filmul Titanic, regizat tot de Cameron in 1997.

SF - ul 3D din 2009 este pe primul loc in incasari in acest moment in toate tarile lumii. In Statele Unite ale Americii domina Box-Office - ul si a strans din bilete, in cele patru saptamani de cand ruleaza, 430 de milioane de dolari.

In Marea Britanie, lucrurile stau la fel, filmul Avatar a adus in cinematografe milioane de oameni, in cele trei saptamani de cand ruleaza, incasarile fiind de aproape 33 de milioane de lire sterline.

Filmul Avatar este pe cale sa faca istorie si sa depaseasca pelicula Tutanic, din 1997, filmul care parea ca nu va fi depasit de nimeni in ceea ce priveste incasarile.

Avatar a reusit in doar patru saptamani de la lansare sa "bata" filme care au adus in salile de cinema zeci de milioane de oameni. Dupa noul film al lui Cameron in topul incasarilor sunt filmele: "Lord of the Rings: The Return of the King", cu 1,1 miliarde de dolari, "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest", cu putin peste un milirde de dolari, si The Dark Knight, cu un miliard de dolari.

Comentarii Facebook