Pro si contra aventurilor de-o noapte


O aventură de-o noapte poate să îți aducă multă plăcere, fără să îți faci grijă de bagajele emoționale, dar pot exista și foarte multe riscuri în ceea ce privește sănătatea, din acest motiv trebuie să îți alegi cu grijă partenerul de aventură.


PRO: Sex variat pentru decizii bune

Aventurile de-o noapte implica, in primul rand, varietate, motiv pentru care pot invata dintr-o partida de sex cu un necunoscut. In mod surprinzator, poti invata multe mai ales pe plan emotional, dupa cum arata un studiu efectuat la Universitatea Ottawa, potrivit caruia aventurile de-o noapte ajuta persoana care le are sa ia decizii mai bune pe plan relational, in viitor.

PRO: Schimbarea inseamna experienta

O partida cu un necunoscut sau cu o persoana despre care nu stii mai multe decat numele si, orientativ, varsta, poate imbogati experienta sexuala a celui care se angajaza intr-o aventura de-o noapte. Cu cat experimentezi sexual cu mai multe persoane, cu atat te perfectionezi in materie de sex.


PRO: Libertate lipsita de angajamente si presiune


Faptul ca nu ai un trecut cu omul cu care faci sex face ca partida sa fie una lipsita de asteptari emotionale si bagaj sentimental. Este o oportunitate sa te descoperi pe tine, in pat, sa experimentezi latura ta dominanta, dar si supusa in timpul sexului, dar si orice alte placeri dupa care tanjesti si pe care nu le-ai obtinut, pana in prezent.

PRO Totul curge fara jena

Daca in relatii mai serioase se intampla des ca intreaga concentrare sa cada asupra partenerului sau a partenerei, o aventura de-o noapte iti permite sa faci tot ceea ce iti doresti (si, evident, isi doreste si partenerul). Stiind ca nu o sa revezi persoana respectiva, nu mai exista presiune gandului „Ce va spune despre mine?”, dar nici presiunea grijilor de zi cu zi care apar in timpul partidelor de sex din relatiile de lunga durata.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook