Primavara e adusa la Cluj de HARRY TAVITIAN si de CSEREY CSABA! Mandinga si Parlament vin si ei la inceputul lunii martie in cluburile Janis

 

Grupul Janis se desparte de iarna prin numai putin de cinci concerte si are planuri mari muzicale pentru primavara.

Miercuri, 29 februarie, la BCJ-Stuf va avea loc un concert caritabil cu trupa OM, intrarea fiind 1 kg de fructe. Cei care nu aduc de acasa fructele le pot achizitiona la intrare cu doar 5 lei. Aceste fructe vor fi donate la case de copii.

 

Trupa OM canta pentru copiii din centre de plasament, iar biletul de intrare este un kg de fructe VIDEO si FOTO

 

La casa Tauffer de la ora 21 va concerta celebrul duet de Jazz, Harry Tavitian & Cserez Csaba care dupa o scurta pauza de 30 de minute va avea un recital la 22.30 si la clubul My Way. Tot la Casa Tauffer de la ora 22.30 pe scena va urca trupa casei, Pursuit Band. Ei canta in fiecare  saptamana de miercuri pana vineri de la ora 21.30, iar intrarea este gratuita.

Tot  de la ora 21.30, in Janis Cultural Cafe vor concerta The Mood Quartet, o trupa cu multe "coarde".

In club My Way toata luna martie este ocupata cu concerte. In 3 martie Mandinga incinge atmosfera la Latino-Party, in 8 martie doamnele si domnisoarele vor fi cinstite cu un concert marca Parlament iar in 14 martie va avea loc un super concert Grimus. Urmeaza Irish Party in 15 martie si Directia 5 in 21.

 

Pentru iubitorii de bere si mancare buna, Beraria Ursus se extinde si deschide Bucatarie non-stop si sala de meciuri.

Comentarii Facebook