Concert AKCENT de martisor, la Iulius Mall Cluj

 

Trupa AKCENT va canta la Iulius Mall Cluj de martisor, iar cei care vor face shopping vor fi rasplatiti cu cadouri.

"Prima saptamana din Martisor este dedicata femeilor, invitate sa faca shopping si sa se inscrie la o tombola speciala. Daca au noroc, cel mai iubit mall din Transilvania le va recompensa cu una din cele 8 sesiuni de cumparaturi, fiecare in valoare de 1.000 lei. Desigur, si domnii pot participa - intre 1 si 8 martie 2012 - la tragerile la sorti si pot castiga pentru doamna din viata lor sesiunea de shopping sau alte daruri.

La cumparaturi de minimum 100 lei, la tombola pentru rasfat, Iulius Mall ofera zilnic: un abonament V.I.P. la World Class, o sedinta de infrumusetare V.I.P. la Gett's Color Bar si 100 de premii instant!", a declarat Gabriela Dobos, pr Officer Iulius Mall.

In 1 martie, toti vizitatorii vor primi, dupa traditia Iulius Mall, martisoare personalizate. Surprizele care vizeaza mai ales reprezentantele sexului frumos continua joi, 8 martie 2012, la ora 18, cu daruri frumos colorate si inmiresmate de la floraria Magnolia, sesiuni gratuite de make-up si hairstyling Gett's Color Bar si "Spring Fashion Show". Lany's, Little Big, Motivi, NICHI by Cristina Nichita, Only for you, Seroussi si Skiny vor defila pe catwalk, la parterul Iulius Mall, cu vestimentatie si accesorii in tendintele primaverii.

Seara speciala dedicata femeii se va incheia cu un concert Akcent.

Comentarii Facebook