Planeta zodiei mele. Ce spune despre tine corpul ceresc care îți guvernează zodia



Planeta zodiei mele. Astrologii spun că planeta zodiei noastre este responsabilă de multe dintre trăsăturile pe care le avem, de alegerile pe care le facem, ba chiar și de cele mai profunde trăiri ale noastre. Haideți să descoperim împreună cum ne afectează stăpânele zodiilor modul de a fi și interacțiunile cu cei din jur.


Mai mult ca sigur ai auzit, măcar în treacăt, că fiecare zodie este guvernată de câte o planetă, numită și guvernatorul sau stăpânul zodiei, însă poate nu ai aflat și modul în care te afectează acest lucru în viața de zi cu zi. În horoscopul de astăzi, care este unul special, vei descoperi e influență are fiecare planetă în astrologie și de ce zodiile Gemeni, Fecioară și Capricorn sunt considerate cele mai puternice dintre cele 12 existente.


Planeta zodiei mele. Când o planetă se află în semnul pe care îl guvernează, se consideră că aceasta este „la ea acasă“ sau „la domiciliu“ – aceasta este cea mai puternică și benefică poziție a unei planete pe cer. Planetele, Luna și Soarele, poziția lor în ziua în care ne-am născut, precum și tranzitul lor din prezent, trecut și viitor, sunt influențe majore, demne de studiat. Află în continuare ce planetă guvernează fiecare zodie, dar și impactul pe care îl are asupra ei.


Planeta zodiei mele. Berbec - Marte


Berbecii sunt guvernați de planeta Marte sau zeul Războiului, de unde se trage și temperamentul lor vulcanic și încăpățânarea. Marte este o planetă masculină, caracterizată de curaj, dorință și energie, care îi transformă pe nativi în persoane independente și luptătoare, care nu se tem să se descurce pe cont propriu. În astrologie, Marte este planeta care îi ajută pe nativi să își îndeplinească dorințele, să le pună în practică. Tot marte este zeul care aduce un simț nestăvilit de răzbunare acolo unde este cazul.


Zodiac Vărsător: Cum cucerești inima unui vărsător


Planeta zodiei mele. Taur - Venus


Venus este considerată ca fiind planeta erotismului, dar și a iubirii pure. Ea guvernează zodia Taur și o „umanizează“ în lupta sa pentru avuție. Feminitatea și frumusețea persoanelor născute sub acest semn zodiacal sunt puse în evidență de zeița Iubirii, care le face atrăgătoare, jucăușe, dar și practice, muncitoare, dornice de stabilitate, deoarece banii intră tot sub jurisdicția ei. Dacă n-ar fi guvernată de Venus, probabil că această zodie ar fi ceva mai rece, putând călca pe cadavre în dorința de a obține ceea ce își dorește. În schimb, Taurii primesc această doză importantă de spiritualitate, de nevoie de a oferi și a primi afecțiune de la zeița Iubirii.


Planeta zodiei mele. Gemeni - Mercur


După cum aminteam și mai sus, Gemenii sunt guvernați de una dintre cele mai importante planete, dacă nu chiar cea mai importantă. Mercur este planeta care se ocupă de tot ce înseamnă comunicare eficientă, creativitate, ingeniozitate, de echilibrarea relațiilor interpersonale și inovație. Nativii zodiei Gemeni, stăpâniți de planeta Înțelepciunii, au o forță interioară extraordinară și de fiecare dată argumentări imbatabile. Ei sunt maeștrii cuvintelor, cu care se joacă cu ușurință și cu o plăcere deosebită.


Vărsător 6 februarie - Zodiac: E ziua popularitătii. Cei născuți azi simt nevoia de a fi faimosi


Planeta zodiei mele. Rac - Luna


Cei născuți în zodia Rac sunt guvernați de satelitul natural al Pământului – astrul emoțiilor, al intuiției, al fertilității și maternității. Nu este de mirare că persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de sensibili și familiști, emotivi, introvertiți și visători. Tot Luna este „de vină“ și pentru firea lor schimbătoare, uneori cicălitoare, fapt datorat energiei pe care corpul ceresc o emite în permanență asupra lor. În cazul acestor nativi, inima este mult mai puternică decât rațiunea, fiind recunoscuți pentru dragostea profundă pe care o pot oferi.


Planeta zodiei mele. Leu - Soare


Vărsător născut în 30 ianuarie - 8 februarie. Este vărsătorul haios și cu priză la mase


Chiar dacă nu este o planetă, ci un corp gigant format din mai multe gaze, Soarele este guvernatorul celor născuți în zodia Leu – cea mai puternică și cea mai invidiată zodie, potrivit opiniei multora. Soarele, „planeta-simbol“ pentru viață, ego, expresivitate și vitalitate, le oferă Leilor calitatea de a străluci, de ieși în evidență, de a domina. Totodată, astrul care ne oferă lumină și căldură îi face pe acești nativi ușor de remarcat și de urmat, dar și pozitivi, calitate pe care cu toții am observat-o, probabil, la persoanele născute în zodia Leu.


Planeta zodiei mele. Fecioară - Mercur


La fel ca și nativii zodiei Gemeni, Fecioarele sunt și ele guvernate de planeta Mercur, care le determină să fie responsabile și cu picioarele pe pământ, conștiente de prioritățile lor și foarte corecte. Fecioarele se aseamănă cu Gemenii în ceea ce privește natura lor schimbătoare, oscilantă. În sufletul unei Fecioare se dă mai mereu o bătălie, ceea ce înseamnă că momentele de liniște sunt extrem de rare.


Planeta zodiei mele. Balanță - Venus


Planetei Venus i se datorează pasiunea Balanțelor pentru artă, pentru frumos, și dorința acestora de a fi mereu înconjurate de oameni. Planeta erotismului îi tranformă pe nativii acestei zodii într-un magnet pentru cei din jur și le conferă o frumusețe mai presus de cea a trupului. Balanțele sunt inimoase, corecte, zâmbitoare, încântătoare și dornice de amonie, lucru care se datorează tot planetei care le guvernează.


Planeta zodiei mele. Scorpion - Pluto


Scorpionii nici că ar fi putut fi guvernați de o planetă mai potrivită. Misteriosul și controversatul Pluto este responsabil de atracția acestor nativi spre ezoterism și de strânsa lor legătură cu natura. Acest corp ceresc, ultimul ca distanță față de Soare, reprezintă fascinația față de lucrurile enigmatice, față de rău și întuneric, față de tot ce ne intrigă, dar ne oferă motive de teamă. Intensitatea sentimentelor Scorpionului, dar și atracția lui pentru viață și moarte deopotrivă sunt potențate de planeta care îi guvernează.


Planeta zodiei mele. Săgetător - Jupiter


Jupiter este planeta norocului, a abundenței, a călătoriilor și a dezvoltării personale. Considerat „Marele Benefic“, acest corp ceresc stăpânește peste Săgetători, a căror credință puternică și latură religioasă i se datorează. Rolul planetei Jupiter este acela de a deschide ochii oamenilor, de a-i face atenți și perspicace, și de a-i ajuta să evolueze spre niveluri mai înalte. Nu este de mirare că Săgetătorii sunt cunoscuți pentru inteligența lor ascuțită și pentru dorința de a experimenta lucruri noi, incitante.


Planeta zodiei mele. Capricorn - Saturn


Planeta Saturn, a doua influență uriașă în astrologie, este cea care ne îndeamnă le evoluție. Alături de Gemeni și de Fecioare, Capricornii sunt considerați extrem de puternici și chiar dacă viața le pune în cale multe obstacole, tot ea îi ajută să evolueze extrem de frumos. Saturn este planetă a disciplinei, a autorității și a maturității. Datorită ei, persoanele născute sub acest semn zodiacal dau dovadă încă din tinerețe de o atitudine precaută, cumpătată și ordonată.


Planeta zodiei mele. Vărsător - Uranus


La fel ca și Saturn, Uranus aduce schimbări bruște, însă, spre deosebire de corpul ceresc care îi guvernează pe Capricorni, Uranus ne arată și unde greșim. Acest corp ceresc este caracterizat de excentricitate, rebeliune și spontaneitate, de unde și dorința Vărsătorilor de a face diferența oriunde ajung, de a schimba lumea. Vărsătorii adoră să fie o sursă de inspirație pentru ceilalți, reușind mai mereu să obțină ceea ce vor.


Planeta zodiei mele. Pești - Neptun

Ultimii, dar nu cei din urmă, Peștii sunt guvernați de planeta Neptun, care vine „la pachet“ cu iluziile, cu filozofiile de tipul „trăiește clipa“, sau, pe scurt, cu tot ce înseamnă efemer. Așadar, când ți se spune că ești prea visător/visătoare, cu capul în nori, poți da vina pe Neptun. Totodată, zeul Mării îți stimulează creativitatea, imaginația și sensibilitatea, compasiunea și faptul că nu încetezi niciodată să crezi în minuni.


Comentarii Facebook