Miercuri 24 Aprilie

Vărsător născut în 30 ianuarie - 8 februarie. Este vărsătorul haios și cu priză la mase


Vărsător născut în 30 ianuarie - 8 februarie. Despre acest nativ nu se poate spune că este foarte meticulos și rafinat, în schimb este cert că are un simț al umorului foarte dezvoltat și o extraordinară priză la mase. Ambițios dar idealist, câteodată nu găsește forța necesară pentru a-și continua drumul, cu toate că la capătul “tunelului" se întrezărește nu o luminiță, ci un foc de artificii. Este vizionarul prin excelență și de cele mai multe 'ori își pune acest talent în slujba prietenilor și rudelor lui,, pe care îi ajută să progreseze pe linie profesională.

Vărsător 30 ianuarie: Este mai preocupat de propria bunăstare și de .câștigarea popularității, decât de alăturarea unui grup de oameni cu care să împartă idealuri. Tendințele lui egocentrice îi vor aduce necazuri.

Vărsător 31 ianuarie: Uneori are dificultăți în a lua decizii și a fi autoritar și nici nu prea știe cum să-i pună la punct pe cei care pretind că se pot descurca fără el.

Vărsător 1 februarie: Impresionabil, sensibil, caută în permanență modalitatea de a exprima ceea ce gândește. Neavând însă calități de orator, devine adesea confuz, iar contradicțiile îi derutează chiar și pe cei foarte apropiați.

Vărsător 2 februarie: Sensibil, rafinat și foarte politicos, este posibil să fie trădat de multi dintre cei în care a avut încredere, căci nu știe să-și ia nici un fel de măsură de precauție și nici nu acceptă sugestiile pe această temă.

Vărsător 3 februarie: Are o fire neliniștită, căzând deseori pradă anxietății. Se erijează într-un justițiar, dar acțiunile sale nu sunt întotdeauna încununate de succes.

Vărsător 4 februarie: Lipsit de dinamism și de inițiativă, va compensa întrucât prin faptul că are un ascuțit simț al umorului. în general, se va lăsa condus de alții, acceptând cu mare supunere sfaturile și chiar ordinele șefilor.

Vărsător 5 februarie: Deși este disciplinat, responsabil și dotat cu un uluitor simț practic, se simte cam obosit și atunci are tendința de a-și plânge de milă.

Vărsător 6 februarie: Își cultivă cu mult entuziasm imaginea de perpetuu adolescent, căci îi place să fie răsfățat și să i se poarte de grijă.

Vărsător 7 februarie: Atunci când are un nou proiect sau o nouă idee, dă dovadă de mult entuziasm iar dorința de a intra în competiție îl face să se arunce cu capul înainte, indiferent de riscuri.

Vărsător 8 februarie: Nu va tolera nici un act de indisciplină din partea colaboratorilor și, dacă el însuși muncește până la epuizare, va pretinde exact același lucru, sau dacă se poate, chiar mai mult din partea celorlalți.

Comentarii Facebook