Zodiacul sincerității! Aceste zodii spun adevărul care doare


Oamenii falși și ipocriți sunt peste tot în societatea actuală. De multe ori, viața îi face pe unii să își schimbe stilul de a fi, mai ales vorbind de ”suflete” mai slabe. Există trei zodii care își asumă că adevărul doare și îi poate transforma în oameni de evitat. 

Zodiacul sincerității - Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este probabil cel mai autentic semn al zodiacului. Un Berbec va rămâne întotdeauna sincer, chiar dacă îi face pe interlocutorul lor să sufere. Pentru el, mai bine un adevăr care doare decât o minciună care să bucure. Berbecul preferă să fie autentic și să nu se ascundă după vorbe frumoase.

Condus de Marte, Berbecul va rămâne mereu fidel lui însuși și principiilor sale. Această influență îi conferă o personalitate puternică, el pare încrezător și decisiv. Putem spune chiar că Berbecul este hrănit de cele mai bune intenții din lume; încearcă în mod constant să facă ceea ce este mai bine pentru toată lumea, cu riscul de a-i răni uneori pe cei din jur.

Zodiacul sincerității - Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racul pare uneori dur la exterior, dar are un suflet bun. De multe ori se simte atât de copleșit de sensibilitatea sa încât, chiar dacă ar vrea, nu ar putea să nu spună ce simte cu adevărat. Din acest motiv ați putea avea impresia că îl citiți pe rac ca pe o carte deschisă.

Racul nu se preface, deși poate fi precaut. Sinceritatea și-o manifestă, dar nu cu oricine! Autenticitatea lui vine și din latura sa de protecție: scopul său final este de a salva oamenii pe care îi iubește de pericol și acest lucru necesită loialitate fără egal din partea celorlalți. Din acest motiv, Racul își alege cu mare grijă apropiații față de care se deschide..

Zodiacul sincerității - Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dacă cineva îi cere Fecioarei o părere cinstită, atunci poate fi sigur că o va primi (și poate chiar mai mult decât s-a așteptat). Când aveți îndoieli, cel mai bine ar fi să fiți bine pregătiți înainte de a solicita sfatul unei Fecioare, deoarece aceștia nu vor încerca să vă ”înmoaie” ceea ce vor spune, în detrimentul adevărului. Da, acest nativ are întotdeauna ultimul cuvânt și de multe ori îi irită pe cei din jur cu sfaturile și criticile sale.

Fecioara își exprimă întotdeauna sentimentele și simte nevoia să lupte pentru ele. Strictețea pe care o aplică și în cazul propriei persoane o împinge să rămână autentică, chiar și într-o situație dificilă. Fecioara este sub influența lui Mercur, planeta comunicării, și este renumită pentru integritatea ei, ceea ce o transformă într-unul dintre cele mai complete semne ale zodiacului.

Comentarii Facebook