Duminica 7 August

HOROSCOP 7 februarie 2021. Balanțele sunt conduse de o mare putere, iar Capricornii vor simți o stare de tensiune în relațiile cu cei din jurHoroscop 7 februarie 2021. Astrologii au vești bune, mai ales în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului. Tensiune în dragoste și o decizie dificilă.


Horoscop 7 februarie 2021. Berbec


Munca vă aduce recompense, într-adevăr, dar nu este întotdeauna cea mai distractivă activitate pentru voi, nu-i aşa dragi Berbeci? Motiv pentru care în weekend veţi uita cu totul de problemele de la serviciu şi veţi profita de multă multă relaxare. Bucuraţi-vă de compania celor dragi, dar nu uitaţi, va trebui să vă ocupaţi de un proiect extrem de important şi o pregătire în prealabil nu ar strica. 


Horoscop 7 februarie 2021. Taur


Astăzi este o zi minunată pentru a vă simţi bine în pielea voastră şi pentru a vă oferi atenţia de care aveţi nevoie. Luați o parte din banii de urgență și cumpărați-vă ceva ce v-ați dorit de multă vreme. Bucurați-vă de o cină specială. Relaxați-vă puțin mai mult în pat astăzi. Nu trebuie să faceţi nimic special pentru a vă aduce un strop de fericire. Trebuie doar să profitaţi de libertatea de a nu face nimic. Odihniţi-vă, astrologii întrevăd evenimente importante în următoarea perioadă. 


Horoscop 7 februarie 2021. Gemeni


Unul dintre oamenii cu care ai de-a face aproape zilnic s-ar putea să-ți cânte în strună, dar în admirația lor față de tine s-ar putea să se modeleze puțin prea mult după ceea ce arătaţi voi. Imitația poate fi cea mai sinceră formă de lingușire, dar aceasta ar putea începe să se simtă prea mult ca o copiere directă. Dacă simți că ai constant o umbră, ar trebui să acţionezi. Vorbeşte deschis, spune ce te deranjează şi oferă un sfat în cazul în care această persoană te vede ca pe un adevărat model de urmat. 


Horoscop 7 februarie 2021. Rac


Cei care au putere asupra voastră în acest moment s-ar putea să nu fie foarte curioși să afle care este şi punctul vostru de vedere, ceea ce este un pic dezamăgitor. Trebuie însă să aveţi curajul de a vorbi şi de a vă spune punctul de vedere, de a evidenţia când un lucru vă deranjează şi de a oferi perspectiva voastră asupra anumitor lucruri, indiferent dacă discutaţi cu un coleg ori un superior. S-ar putea chiar să fiţi admiraţi pentru atitudinea voastră. 


Horoscop 7 februarie 2021. Leu


Ar putea fi mai bine pentru Leu să accepte o luptă decât să fugă de ea. Conflictul este rareori plăcut, dar uneori este absolut necesar. Trebuie să rămâi fidel în ceea ce crezi. Altfel, de ce să te deranjezi să crezi? Înfruntă furia celor care nu sunt de acord cu tine și se bazează-te pe ajutorul din partea persoanelor care sunt de acord cu tine. Sunt numeroși și puternici în dedicația lor. Fii direct și nu-ți tăia cuvintele. Cu cât ești mai clar în propria ta apărare, cu atât mai repede se va termina lupta.


Horoscop 7 februarie 2021. Fecioară


Pentru Fecioară va exista o valoare profundă și adevărată în fiecare schimb de cuvinte pe care îl aveți astăzi, indiferent dacă este vorba de o scurtă conversație cu un străin sau de o întâlnire îndelungată cu oameni influenți la locul de muncă. Ceva în aceste discuții ar putea să-ți schimbe viața. Veți obține și mai multă valoare din aceste discuții dacă vă expuneți sinele real. Nu este nevoie să ascundeți ceea ce credeți cu adevărat sau să așteptați ca altcineva să introducă un subiect, astfel încât să aveți permisiunea de a face acest lucru.


Horoscop 7 februarie 2021. Balanță


Balanța ar putea primi o mare putere astăzi, deși s-ar putea să nu-ți dai seama la început. Cantitatea de atenție pe care o primești de la alții este pe cale să crească foarte mult. Ești pregătit să fii în centrul atenției mai des? Asigurați-vă că arătați cât mai bine și fiți gata să răspundeți la întrebări. Această situație ar putea să te facă nesigur la început. Dar odată ce veți începe, nu vă veți opri! Te-ai născut pentru a fi un lider, așa că bucură-te de dreptul tău de naștere.


Horoscop 7 februarie 2021. Scorpion


Pentru Scorpion, o persoană anume din viața lui fost întotdeauna evazivă, dar este pe cale să-și schimbe dramatic stilul. Dintr-o dată, această persoană este interesată de tine și dornică să-și petreacă timpul cu tine. Este suspectă această remarcabilă schimbare de atitudine și chiar nu este cazul pentru a începe o relație chiar cu oricine. Asta nu înseamnă că nu trebuie să încercați. Doar că, cealaltă persoană ar putea avea motive diferite de ale tale.


Horoscop 7 februarie 2021. Săgetător


Sunt atât de multe lucruri interesante care se petrec în jurul Săgetătorilor acum. Totuşi, încercați să vă concentraţi doar pe un singur lucru, pentru că dacă vă implicați în prea multe activități, nu veți ajunge să vă bucurați foarte mult pe parcurs. Trebuie să vă cunoașteți limitele. Odată ce ați stabilit spre ce doriți să vă canalizaţi energia, o să ştiţi cu siguranţă ce drum aveţi de parcurs.


Horoscop 7 februarie 2021. Capricorn


Capricornii vor resimţi o stare mai tensionată cu privire la relaţiile pe care le au cu cei din jur. Se pare că unii oameni sunt mai preocupați de propriile lor probleme decât de a vă îndruma sau a vă fi alături. În unele situaţii, s-ar putea să fiți tentat să profitați de starea lor de spirit distrasă. Acum este momentul să fii un prieten model în toate sensurile cuvântului şi să înţelegeţi că îngrijorările celorlalţi sunt la fel de importante precum ale voastre.


Horoscop 7 februarie 2021. Vărsător


Explorați aspectele noi care se află în afara zonei de confort. Vărsătorii trebuie să fie mai deschişi cu privire la ideile sau activităţile pe care nu le-au mai încercat. Starea de spirit este foarte bună şi simţiţi că nimic nu vă poate opri din îndeplinirea ţelurilor imediate. Pe seară, un telefon important o să vă aducă zâmbetul pe buze. Vestea ar putea să mai reducă din tensiunea unui nou început de săptămână.


Horoscop 7 februarie 2021. Pești

Peştii trebuie să înţeleagă că latura orientată spre sine trebuie să se echilibreze mai bine cu latura mai altruistă. Simţi că ai ajutat prea mulți oameni de prea mult timp și ți-ai neglijat propriile nevoi? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci trebuie să începeți să vă conservați energia pentru propriile dorinţe. Începeți să spuneți ''nu'' mai des. O să devină din ce în ce mai uşor pe viitor.

Comentarii Facebook