Zodiac Vărsător: Cum cucerești inima unui vărsător


Zodiac Vărsător: Cum cucerești un vărsător: Dacă aveți nevoie de un partener de viață spiritual, vesel și foarte ispititor, atunci îndreptați-vă atenția spre nativul acestei zodii. De obicei are o grămadă de idei și, cu toate că pare rezervat și distanță, în realitate este cald, bun la suflet și, mai presus de orice, foarte preocupat de soarta celorlalți. Realist dar deopotrivă optimist, vrea să-și facă cât mai mulți prieteni și este un veritabil campion al flirtului.

Zodiac Vărsător: Cum cucerești un vărsător: În cazul în care doriți să-i atrageți atenția asupra dvs, va trebui să-i dovediți că sunteți la fel de inteligent ca și el. Arătați-i că puteți aborda orice subiect de conversație și că sunteți un erudit, căci o conversație interesantă face, în ochii lui, cât o mie de declarații înflăcărate de dragoste. Are o minte deschisă și acceptă să fie criticat, încercând să înțeleagă modul în care ceilalți percep lucrurile. Dacă aveți o problemă, puteți fi sigur că va fi lângă dvs și vă va asculta cu mare atenție, dar nu abuzați de răbdarea lui, pentru că se plictisește repede. O caracteristică importantă a Vărsătorului este deosebita toleranță. Se enervează greu, nu este niciodată gelos și nu se lasă dominat de emoții.

Zodiac Vărsător: Cum cucerești un vărsător: Dacă plănuiți să vă întâlniți cu nativul, nu încercați să păreți altfel decât sunteți cu adevărat, doar pentru că doriți să-l impresionați. Se mulțumește cu puțin, așa că puteți să-l invitați să vă însoțească la un picnic, într-un restaurant chinezesc sau mexican oriunde, practic singura condiție fiind ca pe meniu să se afle ”varietatea”. Relația cu nativul se dezvoltă în timp, fiind bazată mai ales pe încredere reciprocă. Nu-I criticați, dacă a făcut o gafă. Este adeptul dictonului ”Omul e supus greșelii”, așa că nu exagerați atunci când vedeți că s-a abătut de la calea dreaptă. Dacă îi spuneți mereu că a greșit, va avea senzația că nu-l admirați și nu-l apreciați, așa că în relația cu el vor apărea, în mod inevitabil, conflictele.

Zodiac Vărsător: Cum cucerești un vărsător: Îi e greu să se implice într-o relație amoroasă, dar va rămâne fidel și devotat unui partener de încredere. Dacă vă promite ceva, puteți fi sigur că-și va respecta cuvântul. Dar nu-i cereți prea multe și nu fiți prea sâcâitor, căci vă va abandona fără regrete. De fapt caută un partener care să-i împărtășească gustul pentru aventuri, care să accepte provocările și să ia tot ceea ce viața poate oferi. Iar relația cu nativul nu va fi niciodată monotonă sau plicticoasă, dacă țineți cont de aceste sugestii.

ZODIACUL DEFECTELOR

Este inventiv și dorește să progreseze, dar repetă aceeași greșeală la nesfârșit pentru că nu știe cum și unde să se oprească. Uneori, are mari greutăți atunci când trebuie să se concentreze, dar nu' acceptă sugestiile altora. în concluzie, mulți dintre cei cu care vine în contact îl consideră uri ticălos îngâmfat și, culmea, nativului îi face plăcere această caracterizare!

Comentarii Facebook