Vineri 27 Ianuarie

Oferte de vacanță în Kusadasi! Sejur activ de nota 10 în care puteți avea parte de mare, soare și obiective turistice - FOTO

 

Vremea de afară ne pune pe gânduri. Gândurile se îndreaptă spre soare, vară și plajă. Perioada concediilor se apropie și agenția de turism Alis Holidays a pregătit pentru români oferte turistice la prețuri mici.

 

Nu este de neglijat un sejur activ în Turcia, stațiunea Kusadasi, combinat cu o noapte în Istanbul, devine un prilej de vizită a vestitul și grandiosul oraș pe două continente.

 

 

Cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, Kușadasi farmecă turiștii în fiecare an prin istoria sa antică și peisajele sale naturale exceptionale. Spre exemplu, pe timpul concediului în Kușadasi, pe lângă baia de soare și relaxare, Alis Holidays recomandă:

 

• Vizitarea oraşul antic Efes şi casa Fecioarei Maria - o vacanță în Kușadasi nu este completă fără a participa la turul oraşul antic Efes şi a casei Maicii Domnului pentru a admira ruinele spectaculoase încărcate cu o istorie deosebită.

 

 

• Răsfățul culinar la un restaurant turcesc pentru a cunoaște adevăratele savori ale bucătăriei turcești.

 

 

• Relaxare și baie de soare pe numeroasele plaje ale stațiunii - Ladies Beach, Long Beach, Silver Sands Beach sau Love Beach sunt câteva din plajele din Kușadasi care oferă diferite activităţi pentru o zi perfectă de concediu.

 

 

• Pentru fanii shopping-ului, Kusadasi reprezintă locația perfecta! De la suveniruri, condimente, ceramice, la covoare, haine, până la geci din piele, în această stațiune fiecare îți găsește ceva de achiziționat. Marele Bazar este principala atracţie, iar multitudinea de magazine este încântătoare.

 

 

 

Alis Holidays propune turiștilor sejururi de 7 nopți, hotel de 3* - Hotel SURTEL 3*, în regim demipensiune la tariful de 335 euro/persoană în camera dublă. Oferta Early Booking 10% este valabilă până în 30.04.2016 pentru plecare din 13.06.2016. Detalii AICI.

 

 

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

Comentarii Facebook