Miercuri 17 Aprilie

O noua editie a targului "Produs de Cluj" are loc in perioada 16-18 septembrie la Cora


Consiliul Judetean Cluj impreuna cu Asociatia Produs de Cluj organizeaza in perioada 16-18 septembrie 2011 cea de-a treia editie a targului "Produs de Cluj".

Evenimentul va avea loc in municipiul Cluj-Napoca, in parcarea Hipermarketului Cora, intrarea fiind libera.

"Deschiderea oficiala a targului va avea loc vineri, 16 septembrie, la ora 18.00, cand ansamblurile Datina-Turda, Mociu si Kalaka alaturi de orchestra profesionista Cununa Transilvana vor sustine un spectacol folcloric. In cadrul targului vor fi organizate 60 de standuri cu peste 100 de expozanti, printre care Asociatia Mesterilor Populari, Asociatia Artizanul Dej, Slow Food Transilvania, Slow Food Turda, diversi producatori de legume, fructe si flori din Turda, Rasca, Jucu, Apahida precum si micii producatori de branzeturi si produse traditionale din carne. Totodata, in cadrul targului vizitatorii vor putea degusta si achizitiona miere de albine, sucuri naturale, must, diverse ceaiuri si tincturi, uleiuri presate la rece, paine de casa sau palanete", precizeaza organizatorii.

La targ sunt invitati si artisti de muzica populara precum: Aurel Tamas, Traian Ilea si Valeria Codorean, Cornel Borza, Sava Negrean Brudascu, Cristian Pomohaci si trupa Teatrului de Papusi "Puck".

 

Vezi si...

Vaci, oi, cartofi de Rasca si mult folclor la targul "Produs de Cluj" - GALERIE FOTO

 

Comentarii Facebook