Vaci, oi, cartofi de Rasca si mult folclor la targul "Produs de Cluj" - GALERIE FOTO

Brandurile clujene mai mult sau mai putin cunoscute sunt expuse in aceste zile la Targul Produs de Cluj, organizat in parcarea hipermarketului Cora.

 

Mesteri populari, producatori agricoli, dar si mari firme clujene si-au expus produsele in parcarea hipermarketului Cora, in cadrul Targului Produs de Cluj. Acesta reuneste circa 60 de standuri.

 

Cartofii de Rasca, branza de Nasal, dar si legumele, fructele si florile obtinute in intreg judetul atrag gospodinele din tot orasul. Tot pentru ele expun si mesterii populari, care au adus produse facute din lemn sau costume populare.

 

Pe spatiul verde din apropierea hipermarketului sunt expuse animale din diverse zone ale judetului: vaci, cai, oi sau porci.

 

Pentru ca totul sa fie autentic, organizatorii au invitat ansambluri folclorice care intretin atmosfera. Sunt prezente si marile branduri clujene, printre care Ursus, Napolact, Clujana etc.

 

Scopul targului organizat de Consiliul Judetean este de a promova produsele de Cluj si de a incuraja populatia sa consume aceste produse.

 

Pentru organizarea targului care este deschis pana duminica, Consiliul Judetean a alocat 100.000 de lei.

Comentarii Facebook