Luni 6 Februarie

Botezatu lanseaza bomba: Bianca Dragusanu ar fi insarcinata, iar tata este Adrian Cristea


Designerul Catalin Botezatu a lansat bomba si a declarat ca Bianca Dragusanu este insarcinata cu jucatorul echipei U Cluj, Adrian Cristea.

"Adrian Cristea este un baiat bun, dar trebuie s? fie extrem de puternic, trebuie sa fie un barbat foarte atent, pentru ca lumea in care intra este vicioasa, este o lume in care trebuie sa musti primul ca sa nu fi ranit. (...) Un copil ar putea sa-i uneasc?. Stiu insa ca Bianca are niste probleme grave de sanatate si risca multe daca este insarcinata, daca pastreaza copilul. Asta ar fi insa o dovada si mai mare de iubire pentru Adrian", a spus Botezatu la emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1.

Bianca Dragusanu a fost luata la intrebari de Dan Capatos si a declarat: "Nu vreau sa comentez acest subiect. E adevarat ca am probleme de sanatate si ca risc multe, dar nu cred ca sunt gravida. Nu cred".

Legat de anuntat casatorie dintre Cristea si Bianca Dragusanu, Bote a spus ca vedeta Antena 1 nu este pregatita sa devina sotie.

"Nu sunt sigur ca Bianca la momentul acesta este pregatita sa devina o nevasta. Este insa timpul la varsta ei sa aibe o casa a ei. Ma bucur pentru ea, pentru ca eu stiu ca ii este greu atunci cand este sigura, deoarece sufera de lipsa de afectiune. De aceea, inteleg aceasta disperare. Probabil si-a dat seama ca realizarile ei nu sunt asa de mari si vrea ceva palpabil, ceva real", a mai afirmat Catalin Botezatu.

Comentarii Facebook