Miercuri 6 Iulie

Nucleul divin al zodiei tale. Care este puterea ta magică, în funcție de zodie


Fiecare semn zodiacal este unic și se distinge prin ceva anume, acel element te ghidează. Deși unii nu cred în astrologie, suntem siguri că nu poți nega magia puterii divine. Credem că și tu te-ai simțit uneori condus de o forță interioară, care pare să-ți lumineze calea către fericire. Adevărul este că toate cele 12 zodii posedă propria lor magie. 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În mitologia romană, planeta care te guvernează, Marte, este zeul războiului şi al luptei. Eşti primul semn de foc din zodiac. Focul tău este pur, deoarece este prima scânteie de lumină. Este acel foc care îţi luminează calea, te inspiră şi îţi dă curaj oriunde te duci. Eşti îndrăzneaţă şi hotărâtă, plină de entuziasm şi zel. Puterea ta nu are asemănare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai moştenit farmecele zeiţei tale şi abundenţa de pe planeta ta dominantă, Venus. Vei experimenta viaţa prin cele cinci simţuri, ceea ce, la rândul său, creează o senzualitate înnăscută cu privire la stilul tău de viaţă şi comportament. Sezonul zodiei tale este momentul din an în care primăvara îşi intră în drepturi, iar lumea se poate răsfăţa cu deliciile pământului. Frumuseţea face parte din natura ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Planeta care te guvernează, Mercur, a fost singura care putea călători în şi din infern. Mercur i-a însoţit pe zei şi pe muritori în infern, călătorind prin colţurile întunecate ale psihicului şi înapoi pe pământ. Mintea ta este foarte flexibilă, ieşită din comun.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Eşti un copil al Lunii mereu în schimbare. Eşti foarte intuitivă şi binecuvântată veşnic de îngerii şi strămoşii tăi. Prin urmare, există o serie de daruri pe care le-ai primit la naştere. Empatia ta se activează atunci când cei dragi suferă şi, ca un adevărat mistic, ştii exact ce trebuie să faci şi ce au nevoie. Intuiţia ta este excepţională.

Leu (22 iulie - 22 august)

Soarele este planeta care te guvernează, iar energia ta vibrantă este echivalentă cu razele sale calde şi însorite. Eşti generoasă, iubitoare şi râsul tău este molipsitor. Autenticitatea ta este cea mai mare putere a ta, iar lumea pur şi simplu nu te poate egala. Dansul, cântatul, iubirea şi râsul sunt pasiunile tale. Inima ta este ca un diamant.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tu eşti un slujitor devotat şi zeiţa fetelor. Îţi pasă constant de nevoile altora şi mintea ta mercurială a fost construită pentru a crea perfecţiunea. Eşti un tămăduitor înnăscut, deoarece eşti conectată la sursa divină. Mercurul este, de asemenea, planeta care te guvernează, dar în loc să transmiţi mesajele pe care le primeşti, tu le gândeşti şi le selectezi.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti foarte curioasă din punct de vedere social şi eşti fermecătoare, ca un adevărat copil al lui Venus. Având în vedere că elementul tău este aerul, experimentezi frumuseţea lui Venus dintr-o perspectivă mentală. Eşti o persoană cameleonică şi oarecum dificilă de citit, pentru că tu eşti simbolul oglinzii magice a zeiţei Afrodita. Eşti o reflecţie a tot ceea ce te înconjoară.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Planeta ta dominantă este Pluto, planeta transformării şi zeul infernului. Prin urmare, pasiunile tale sunt extreme şi mintea ta impenetrabilă. Eşti foarte intuitivă şi un cititor mental înnăscut. Obsesiile tale provin din intensitatea emoţională, care uneori ar putea fi copleşitoare pentru cei din jurul tău. Eşti cea mai lină lumină şi cel mai negru întuneric.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti copilul lui Jupiter, planeta abundenţei, a vindecării şi a expansiunii. Eşti adesea numit rătăcitorul zodiacului. Optimismul tău este extrem de puternic. Nimic nu este imposibil pentru tine şi întotdeauna te aşteaptă ceva în cealaltă parte a orizontului.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o persoană foarte strictă, dar şi de încredere. Unii ar putea spune că eşti rece şi distantă, dar adevărul este că tu eşti pur şi simplu dreaptă cu tine şi cu cei din jurul tău. Emani integritate şi înţelepciune. Eşti dovada vie că, cu o muncă grea şi dedicare, oricine poate ajunge în vârf. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o rebelă pe plan social. Zodia ta este guvernată de Uranus, planeta haosului şi a schimbărilor neaşteptate. Mintea ta este progresivă şi futuristă, poţi uni pe oricine prin simplul fapt că eşti tu însăşi. Universul te-a binecuvântat cu un punct de vedere excentric şi aceasta e cea mai mare superputere a ta.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Eşti semnul uniunii şi al divinităţii universale. Zodia ta este guvernată de Neptun, planeta compasiunii şi a tărâmurilor din subconștient. Prin urmare, călătoreşti constant între spaţiu şi timp. Intuiţia ta este dumnezeiască şi inima ta este plină de compasiune. Eşti o fiinţă mistică, scrie eva.ro. 

Comentarii Facebook