La multi ani Florin Piersic! Actorul a implinit 75 de ani si a fost sarbatorit pe scena, jucand piesa "Straini in noapte"


Florin Piersic a fost aniversat pe scena Casei de Cultura a Studentilor Cluj, unde a jucat "Straini in noapte" alaturi de Medeea Marinescu. Marele actor a implinit joi, 27 ianuarie, varsta de 75 de ani.

Spectacolul s-a jucat cu casa inchisa, deoarece biletele au fost epuizate inca de acum o saptamana. Florin Piersic a declarat pentru Stiri de Cluj, la finalul piesei, ca le va face un cadou clujenilor si va mai juca spectacolul "Straini in noapte" si in februarie si martie.

"E o nebunie ce se intampla. Ma iubesc oamenii atat de mult incat biletele s-au si epuizat in momentul in care au fost scoase la vanzare. Am vorbit cu producatorul meu si vom pune in scena aceasta piesa de teatru si in februarie si in martie. Inca nu stiu data, dar totul va fi anuntat in timpul util", a declarat Piersic.

Spectacolul "Straini in noapte" a fost jucat la Cluj Napoca de 17 ori, impreuna cu Emilia Popescu, dar acest lucru nu l-a facut pe Piersic sa scape de emotii. "Este normal sa am emotii pentru ca asa ma incarc eu in fata publicului care ma adora. Noutatea in acest spectacol este ca joc cu Medeea Marinescu, pe care o stiu de la varsta de 3 ani, tatal ei fiind un cunoscut cameraman. E fata faina si am vazut-o cum joaca asa ca nu vor fi probleme", a mai spus Piersic la inceputul spectacolului.

Circa 800 de persoane, oameni de rand si invitati de seama, au asistat la spectacol, iar la final Piersic a fost "acoperit" de florile primite de la admiratori.

Radu Beligan, regizorul spectacolului "Straini in noapte", nu a putut veni la eveniment, asa ca Florin Piersic a trebuit sa se descurce pe cont propriu. Si a facut-o foarte bine, dovada sta faptul ca sala a fost arhiplina, fiind nevoie de amplasarea unor scaune suplimentare intre randuri pentru a-i acomoda pe toti spectatorii.

Aniversarea lui Florin Piersic s-a incheiat cu o petrecere oferita de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, unde au fost invitati apropiatii actorului, dar si alti artisti clujeni.

Comentarii Facebook