TIFF va aduce la cinema "Florin Piersic" filmul 3D "Pina" regizat de Wim Wenders! - VEZI trailerul


Presedintele Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu, a anuntat ca primul film 3D de la cinema Florin Piersic ar putea si pelicula "Pina" regizata de Wim Wenders.

Productia ar putea rula la editia din acest an a festivalului. Filmul "Pina" este prezentat in luna februarie la Festivalul de la Berlin, iar apoi ar putea fi adus la proiectiile din timpul TIFF 2011.

"Filme digitale vom avea in mod sigur la TIFF 2011, pentru ca avem un proiector nou si foarte performant. La Cinema 'Florin Piersic' s-ar putea sa aducem, in premiera, la editia din 2011 a TIFF, filmul lui Wim Wenders, 'Pina'. Premiera este la Berlin in februarie, dar in Romania va fi la noul cinema de la Cluj Napoca", a declarat Tudor Giurgiu.

Filmul realizat in format 3D spune povestea dansatoarei Pina Bausch. La TIFF 2011 ar putea fi organizata si o discutie cu regizorul pentru a vedea cum a fost realizat filmul.

Cinematograf "Florin Piersic" a fost inaugurat miercuri, 26 ianuarie, in prezenta sute de clujeni.

Investitia facuta de RADEF si primaria Cluj Napoca este de un milion de euro, sala si aparatura fiind modernizate. Noul proiector permite difuzarea filmelor 3D, iar sistemul audio este Dolby Surround.

Comentarii Facebook