Johnny Depp s-a logodit. Vezi cât de frumoasă este noua sa logodnică



După o relație de peste 14 ani, în care au avut doi copii, Johnny Depp și Vanessa paradis s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă celebrul actor se pare că e pregătit să își oficializeze noua sa relație.

Actorul Johnny Depp a confirmat într-un interviu acordat în emisiunea "Today" a postului NBC, care va fi difuzată vineri, că s-a logodit şi se va căsători cu actriţa Amber Heard, despre care spune că este "o sudistă frumoasă, ”dulce şi foarte bună" cu el, potrivit Mediafax.

Depp, în vârstă de 50 de ani, a confirmat acest eveniment la doar o zi după ce a fost fotografiat în timp ce purta un inel de logodnă feminin pe degetul inelar de la mâna stângă, fapt care a contribuit la răspândirea zvonurilor despre o viitoare căsătorie a actorului cu Amber Heard.

Amber Heard, în vârstă de 27 de ani, originară din Texas, chiar a jucat alături de faimosul actor în filmul "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" (2011).

 



Starul, care se află în prezent în plin turneu de promovare a noului său film, SF-ul "Transcendence", a spus despre viitoarea soție că este "o fată minunată".

"Este şi extrem de isteaţă", a adăugat el.

Comentarii Facebook