Ce spune Horia Brenciu despre plecarea din PRO TV şi despre MARIUS MOGA

 

Horia Brenciu a comentat despre plecarea lui de la Pro TV și despre Marius Moga, cel cu care s-a contrat la ”Vocea României”.

 

Am ales Antena 1 pentru că am găsit un partener pentru spectacolele mele şi nu numai. Noul format „Voice Kids" a fost făcut public după plecarea mea din Pro TV. Nu are nicio legătură cu această mutare”, a explicat Horia Brenciu, conform okmagazine.ro.

 

El a fost întrebat dacă s-a consultat cu iubita sa, Alice Dumitrescu, când a făcut mutarea spre Antena 1.

 

Când faci un pas de genul ăsta, te gândeşti la toată lumea care e responsabilă de activitatea ta, familie şi colegi. Mă re­fer aici la orchestra mea. Alice a fost prima care a semnat cu Antena 1, ca producător al emisiunii Serviciul Român de Comedie”, a spus Brenciu.

 

Despre reacţiile oamenilor vizavi de plecarea sa de la Pro TV, artistul a comentat: ”Sunt flatat de şirul de reacţii pe care l-am stârnit, lume pro şi contra. Ceea ce mi se pare important este că majoritatea mi-au urat succes şi mi-au spus că mă vor urma oriunde aş fi. Până la urmă, omul sfinţeşte locul”.

 

Despre Marius Moga, fostul său coleg de la ”Vocea României”, Brenciu a spus, glumind, că: ”Suntem exact în aceleaşi relaţii în care am fost întotdeauna. M-a certat că am plecat din PRO. Cred că îmi simte lipsa deja”.

Comentarii Facebook