Marti 29 Noiembrie

Happy in Tunisia - Un oficial al Ministerului Turismului a venit la Cluj pentru a promova destinația - VIDEO

 

Leith Ben Zakour, directorul Oficiul Național de Turism al Tunisiei - Budapesta, a sosit la Cluj-Napoca pentru a promova destinația de vacanță.

 

Tunisia oferă priveliști minunate la mare, dar și în deșert. Sunt și multe activități care pot fi făcute”, a explicat Leith Ben Zakour. 

 

El a vorbit despre festivalurile care au avut loc în această primăvară în Tunisia, chiar în deșert, în decorul unde s-a filmat războiul stelelor. Atunci, a fost filmat și un clip pe melodia lui Williams Pharrell.

 

Acesta este un film pe melodia lui Williams Pharrell. A fost filmat în februarie în timpul unui festival de muzică electronică. A avut loc în deșert și au participat câțiva DJ faimoși în Europa.

 

Clipul ”Happy - We are from Tatooine” a făcut furori și în SUA. Acest film este una dintre demonstrațiile că Tunisia este o zonă sigură”, a mai povestit Leith Ben Zakour.

 

Kartago Tours a aniversat 10 ani de zboruri de la Cluj-Napoca. Clujenii au o SURPRIZĂ în acest an - FOTO si VIDEO

 

De la Cluj-Napoca se va zbura din acest an spre aeroportul Mahdia, construit în 2010. ”Aeroportul este foarte aproape de Hammamet și Sousse. Este mai ușor de ajuns în zonele turistice”, a mai spus directorul Oficiul Național de Turism al Tunisiei - Budapesta. 

 

Zboruri de la Cluj-Napoca spre Egipt, Tunisia și Turcia - VIDEOComentarii Facebook