Dani Oțil, păreri tranșante despre cheltuielile femeilor: „Au sâmbătă seara o ieșire ca vrăjitoarele”


În această dimineață, Dani Oțil a dezvăluit la matinalul de la Antena 1, pe ce cheltuie cei mai mulți bani femeile. Prezentatorul TV a reacționat imediat și a dat cărțile pe față în privința cheltuielilor, dar și a gândurilor. 

Cu umorul său specific, Dani Oțil și-a obișnuit deja telespectatorii de la Antena 1 cu dezvăluirile sale din cadrul emisiunii pe care o prezintă, iar în această dimineață prezentatorul TV a mărturisit că majoritatea femeilor își cheltuie banii pe genți, dar și pe pantofi, scrie Spynews.

Anumite instincte ne spun să ne luăm o poșetă...Aceste instincte ne ajută să supraviețuim în caz de nebătuți. Femeile au partida lor. Întrebați orice femeie. Tu te plângi la o masă și zici: „Nu era cazul că aveam alte cheltuieli și a trebuit să luăm poșeta și sandalele, că voi așa vă organizați, pe poșete și sandale. Și celelalte femei vor zice: ''E scumpă, dar și merită.'' Eu am crezut că ele între ele sunt vorbite adică au sâmbătă seara o ieșire ca vrăjitoarele.'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a mărturisit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani care este cea mai mare temere a lui. Prezentatorul TV susține că este teamă să meargă la doctor și să vadă seringi.

Mie mi se ridică părul pe ceafă și acum dacă îmi arătați o seringă. Eu nu vreau să văd o seringă deoarece ceva din copilăria mea, dar nu știu ce, îmi face treaba asta. Deci tava aia de inox celebră, și acum mi se ridică părul pe mine, mă dau pe spate și astăzi chiar dacă știu ca e bine, dar ditamai adultul...'', a declarat prezentatorul. 

Comentarii Facebook