Ce trebuie să știi despre zodiile de FOC. Luminate de Univers, aceste zodii sunt cele mai pasionale și dinamice


Când vorbim despre elementul Foc, vorbim despre cele mai pasionale și dinamice zodii ale horoscopului. Acești nativ au un temperament vulcanic pe care nu toată lumea îl înțelege sau acceptă, iar asta ar putea fi o problemă. Tot ei sunt oamenii protejați de cele mai mărețe planete. Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt patronate de acest element al vieții, magic și greu de ținut sub control.

Focul este elementul care se pliază și completează cel mai bine cu celelalte elemente. Focul nu se poate îmbina cu pământul, apa îl poate stinge, în timp ce aerul o să-l întrețină constant. Zodiile de Foc își doresc să atingă succesul, indiferent de cum îl obțin sau drumul parcurs. Acești nativi uită mereu un lucru extrem de important, este nevoie și de pauze de relaxare pentru a da randament și a-ți atinge potențialul.

Berbec

Nativii Berbec sunt ambițioși și prietenoși. Sunt persoanele care își surprind întotdeauna familia și prietenii, pentru că le place când fac oamenii fericiți. Nu stau mult pe gânduri când este vorba de a lua decizii importante, căci nu le este frică de responsabilități pentru deciziile luate. Femeile Berbec sunt condimentele din relații, sunt copilăroase și le place să se afle în centrul atenției. Cu toate copilărismele, sunt persoanele care sunt atât de determinate să obțină ce vor, încât vor călca pe orgolii ca să-și îndeplinească scopul. Dezvoltarea personală este un lucru la care vor continua să lucreze toată viața. Ar trebui să lucreze la răbdare. Marte, planeta lor guvernantă le va oferii întotdeauna forța și hotărârea de care au nevoie pentru a se face afirmați.

Leu

Leii sunt curajoși, protectivi și loiali, iar oamenii apreciază personalitatea lor. Sunt zodia de Foc cu cea mai mare forță interioară, căci nu-și lasă niciodată un angajament neterminat. Femeile Leu sunt mereu în centrul atenției, unde insuflă o impresie bună despre sine și caracterul lor săritor. Își doresc s[ ajungă cea mai bună versiune a lor, sau chiar cele mai bune din domeniu, iar lucrul ăsta se va îndeplini dacă vor fi perseverente. Sunt oameni secretoși, enigmatici și greu de înțeles. Nu au răbdare, vor să grăbească majoritatea lucrurilor, trebuie să învețe să respecte și dorințele celuilalt. Leii sunt guvernați de către Soare și vor avea întotdeauna puterea pentru a merge mai departe, dacă dau de situații nefavorabile.

Săgetător

Săgetătorii ies din anonimat cu dorința lor puternică de libertate, de a călători, de a zbura. Condiția lor de a avea o relație de cuplu fericită este să i se permită libertatea de a visa. Cea mai mare dorință a femeilor Săgetător este să se realizeze pe plan profesional și financiar. Sunt nativi optimiști, pasionali și generoși, care caută întotdeauna ușa pe care scrie "socializare". Nu sunt superficiali, ba chiar sunt primii dacă este nevoie de ajutor material sau mental. Își doresc o relație bazată pe încredere și comunicare, ele fiind persoanele care vor fi fidele indiferent de orice. Au principii pe care nu le încalcă. Din păcate, sunt zodia foarte orgolioasă a horoscopului. Jupiter este planeta guvernantă a acestor nativi, planetă ce le promite trăiri intense, iubiri de neuitat și amintiri minunate, scrie wowbiz.ro. 

Comentarii Facebook