Nelson Mondialu, vedetă într-un ziar clujean din 1992, după o spargere: Conducea un elegant Renault 25, cu dezinvoltură - VIDEO


Nelson Mondialu apărea în ziarele clujene încă din 1994, cu isprăvile lui. Amuzantul interlop a relatat și într-un clip video cum a fost prins de poliție în 1992, după ce a spart un magazin alimentar, alături de alți doi bărbați. 

Descrierea incidentului în ziarele vremii este amuzantă. 

Abia ieșit din pușcărie, Pop Nelson Simone s-a apucat iar de vechea meserie. La un control de rutină, în elegantul Renault 25, condus cu dezinvoltură de ți..n, s-au găsit bunuri de peste 3,8 milioane de lei. Din cercetări a rezultat că în noaptea de 22 spre 23 iunie 1992 împreună cu M.S. și L.M.C. (cei doi fără antecedente penale) au spart magazinul alimentar SC La Pesca, furând de acolo un dozator Fresco, țigări, ciocolată, tancuri pentru prepararea sucurilor naturale etc. Ne îndoim că li se va permite să deschidă un SRL în cadrul pușcăriei!”, relatau reporterii Adevărul de Cluj, în 1992.

În urmă cu 8 ani, Nelson a povestit, pe YouTube, toată întâmplarea și ce probleme a avut după spargerea magazinului. 

WhatsApp Image 2022-06-21 at 12.48.23.jpeg

Nelson Mondialu a devenit cunoscut și chiar o vedetă națională la începutul anului 2000. El este acum vlogger și are peste 600.000 de urmăritori pe canalele sale publice de comunicare de pe rețelele sociale. 

Comentarii Facebook