Cine este Iuliana Doroftei, Cenușăreasa din Dulcești care i-a furat inima celui mai bogat român. Soția, lăsată pentru câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!”


Miliardarul Daniel Dines, cel mai bogat român, și-a găsit fericirea pe plan sentimental în brațele Iulianei Doroftei, câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”. Iuliana Doroftei are o poveste de viață care poate concura oricând cu cea a celebrei Cenușăreasa. În timp ce, Dines a divorțat de partenera sa de viață pentru a se putea bucura nestingherit de relația cu focoasa brunetă de la ”Bravo, ai stil!”.

Iuliana Doroftei a devenit cunoscută, în urmă cu câțiva ani, odată cu participarea la show-ul TV ”Bravo, ai stil”, competiție pe care a și câștigat-o și care i-a adus în conturi suma de 100.000 de lei.

La vremea respectivă tânăra avea 19 ani și era proaspăt ajunsă în Capitala țării din, spunea ea pe atunci, Mangalia. Însă, cum minciuna are picioare scurte adevăratele origini ale fetei cu chip angelic au ieșit la iveală într-un moment dat. 

După ce internauții au atacat-o în mediul online că minte cu privire la originile sale, amanta fondatorului UiPath, a cedat și a dezvăluit cu lacrimi în ochi că nu este din Mangalia și că, de fapt, s-a născut și crescut în satul Dulcești din județul Constanța.

Prinsă cu mâța-n sac, frumoasa de la Marea Neagră a spus în direct la ”Bravo, ai stil” că niciodată nu i-a fost rușine cu originile sale și că toate atacurile pe care oamenii le-au lansat în mediul online asupra originii sale sunt gratuite. Mai mult, ea le-a dezvăluit regretatului Răzvan Ciobanu, dar și Iuliei Albu care este cel mai mare vis al său.

„Multă lume nu știe că eu sunt din Dulcești. Am spus că sunt din Mangalia, am locuit doi ani în Mangalia, Dulcești este fix lângă Mangalia. Aș vrea să mă duc în Dulcești la școala unde am învățat și aș vrea să vorbesc cu elevii de acolo și să le spun să aibă încredere în ei și dacă ei au un vis pe care vor să îl urmeze, să aibă încredere în ei. Este un subiect sensibil oarecum pentru că am fost atacată pe rețelele de socializare pentru că aș fi de la țară. Mie nu îmi este rușine cu asta, eu sunt foarte mândră de tot ce am realizat până acum.

Sunt foarte mândră de locul din care provin și chiar dacă sunt de la țară asta nu este o rușine și da, provin dintr-o familie modestă și nu îmi e rușine de asta. Am fost crescută doar de mamă pentru că părinții mei sunt divorțați și da, nu pot să spun că am avut o copilărie nefericită sau că m-am chinuit. Într-adevăr provin dintr-o familie modestă și nu îmi este rușine”, spunea Iulia Doroftei în urmă cu câțiva ani.

După ce a câștigat competiția și a fost numită cea mai stilată femeie din România, Iuliana Doroftei spunea că își dorește foarte mult o carieră în televiziune. 

Vezi și: „Era păcat să nu intre într-o relație cu un domn bogat” - Botezatu, după ce Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardarul Daniel Dines

Comentarii Facebook