Ce spunea Gigi Becali despre Paszkany: "Ma intereseaza ca romanii sa ii bata pe unguri in Ardeal"

 

Gigi Becali a ajuns sa ii ceara gazduire lui Arpad Paszkany pentru meciurile din Europa League, dupa ce in septembrie 2010,inainte de meciul U Cluj - CFR Cluj, l-a atacat dur.

"Ma intereseaza sa castige U Cluj, asta ma intereseaza, atat, altceva nimic. Pai cum de ce? Sa ajunga mai sus si, plus de asta, sa-i vad pe romani ca... inving romanii in Ardeal, ca bat romanii pe unguri in Ardeal, de aia", a fost una dintre declaratiile sovine ale finantatorului din Pipera.

Un alt atac a avut loc in mai 2008, cand Becali a declarat ca: "Muresan si Paszkany sunt prea prosti pentru mine. Ce sa vorbesc eu cu ei? Sunt niste papagali, care nu stiu nici macar sa se imbrace. Prima data sa isi cumpere haine si apoi sa faca fotbal".

Finantatorul Stelei a mai spus ca: "Ei pentru mine sunt niste papagali si niste tarani. Un taran si un comunist. Si eu sunt taran, ca am fost oier, dar m-am mai emancipat. Nu ma mai intrebati pe mine de ei, nici 'buna ziua' nu stiu sa dea".

 

Dupa toate aceste declaratii pline de venin, Gigi Becali a ajuns la mana sefilor din Gruia, care ii vor gazdui echipa pe stadionul din Gruia pentru meciurile din preliminariile Europa League.

 

Vezi si...

Gigi Becali despre U Cluj - CFR: "Singurul lucru care ma intereseaza e ca romanii sa bata pe unguri in Ardeal"- Interviu EXCLUSIV

E oficial! Steaua va juca in Europa League pe stadionul CFR Cluj

Comentarii Facebook