E oficial! Steaua va juca in Europa League pe stadionul CFR Cluj

Dupa ce in urma cu doua luni oficialii Stelei aproape ca s-au luat la bataie cu oamenii care asigura paza la stadionul CFR, Steaua  va juca meciurile play-off-ul Europa League pe stadionul CFR Cluj, a anuntat astazi presedintele "feroviarilor", Iuliu Muresan.


Patronul Arpad Paszkany si-a dat acordul pentru ca echipa lui Gigi Becali sa joace pe stadionul din Gruia.

"M-a sunat Gigi Becali si dupa o discutie cu Arpi, am ajuns la concluzia ca nu exista nici o obstacol ca Steaua sa joace pe teren la noi. Suporterii, iubitorii de fotbal nu trebuie sa sufere din cauza unor divergente din trecut sau a unor contre verbale. asta e motivul pentru care am acceptat. De altfel, si Gaz Metan daca elimina Mainz va juca tot la noi pe stadion", a declarat presedintele Iuliu Muresan,citat de Gsp.ro.

 

La sfarsitul lunii mai, stadionul din Gruia a fost scena unor conflicte deschise, la finalul partidei CFR Cluj-Steaua 1-3, intre Gigi Becali si Cosmin Olaroiu, pe de-o parte, si angajatii firmei care asigura paza stadionului din Gruia, pe de alta parte. Patronul Stelei a fost bruscat de bodyguarzi, iar Cosmin Olaroiu l-a amenintat pe unul dintre oamenii de ordine: "Te fac eu, ai sa vezi tu".

 

Chiar si atunci, insa, patronul Stelei a declarat: "nu pot sa le reprosez ceva clujenilor pentru organizare. Au intervenit oficialii de la CFR si s-a rezolvat problema". Se pare ca atitudinea oficialilor de la CFR l-a facut pe Gigi Becali sa uite conflictul si sa apeleze la Arpad Paszkany pentru meciurile Stelei.

Comentarii Facebook