Gigi Becali despre U Cluj - CFR: "Singurul lucru care ma intereseaza e ca romanii sa bata pe unguri in Ardeal"- Interviu EXCLUSIV

Finantatorul Stelei Gigi Becali spune, intr-un interviu acordat Stiri de Cluj, ca U Cluj va castiga cu 2-1 meciul impotriva CFR si ca golurile vor fi inscrise de Claudiu Niculescu si de Bostina.


Gigi Becali (G.B.): Ma intereseaza sa castige U Cluj, asta ma intereseaza, atat, altceva nimic.

Reporter (Rep.): De ce?
G.B.: Pai cum de ce? Sa ajunga mai sus si, plus de asta, sa-i vad pe romani ca...inving romanii in Ardeal, ca bat romanii pe unguri in Ardeal, de aia.

Rep.: Ce parere aveti despre echipa U Cluj. va place? In prima etapa a pierdut cu Steaua.
G.B.: Imi place ca au caracter, ca au jucat cu Dinamo si au batut pe Dinamo. Toate lumea credea ca-i blat, dar ei au demonstrat ca au caracter foarte puternic si curat si sunt ardeleni adevarati cu caracter furmos si curat.

Rep.: V-ati asteptat la asta de la inceputul campionatului sau credeati ca venind de la Dinamo domnul Walter si mai multi jucatori ar putea sa fie unele probleme?

G.B.: Credeam ca jucatorii... De Walter nu-mi faceam probleme ca nu e omul fraier, cine-i prost sa dea bani si sa stea sa fie batut? Nu-mi faceam probleme de Walter, stiam ca e om de caracter, dar credeam ca jucatorii.... Singurul lucru care ma intereseaza e ca romanii sa bata pe unguri in Ardeal, atat, altceva nu ma intereseaza.

Rep.: Aveti un pronostic?
G.B.: O sa bata, 2-1, U Cluj.

Rep.: Si marcatori, cine ar putea fi?
G.B.: Claudiu Niculescu si cu Bostina.

Rep.: Despre cazul Valiza ce mai puteti spune? Banii tot la BNR sunt?
G.B.: Valiza-i la mine! (rade).

Rep.: Unde credeti ca se va situa U Cluj la final? Ei la inceput se gandeau sa fie undeva pe la mijloc, acum merg foarte bine.
G.B.: Si acum, cum te gandesti tu, ca o sa fie mai mult decat mijloc in sus, zici tu?

Rep.: Pai deocamdata sunt foarte bine in campionat. Au pierdut in ultima etapa, dar acum merg bine.
G.B.: Daca se salveaza de la retrogradare sa zica mersi.

Rep.: Returul va fi decisiv?
G.B.: Da, bineinteles.

Rep.: Si CFR, ce parere aveti, merg tot mai rau?
G.B.: Isi revin ca au echipa puternica.

Rep.: Da ce credeti ca se intampla la CFR, aveti foarte mare experinenta de investitor, de ce merg asa rau acum?
G.B.: N-au mai schimbat jucatorii, jucatorii aia sunt blazati acum.


In dosarul Valiza, finantatorul Stelei, Gigi Becali, este acuzat ca a promis, in urma cu doi ani, bani jucatorilor de la Universitatea Cluj sa-si apere corect sansele in meciul contra CFR. Anterior, Becali ar fi oferit, in acelasi scop, sume de bani si jucatorilor de la Gloria, care jucau impotriva Rapidului.

Comentarii Facebook